FK Baník Sokolov U19 + U18 – FC Viktoria Mariánské Lázně 5:1 (5:1). Branky: Čížek Adam 3, Peška Miroslav, Kraus Václav – Drahorád Michal.

 „Musím ocenit soupeře, který za poslední tři roky, co já jsem v Mariánských Lázních, udělal velký progres,“ nebývale chválil po porážce soupeře trenér Mariánských Lázní Otakar Dolejš.

Vše podstatné se odehrálo na sokolovské umělce již v prvním poločase, kdy baníkovci nasypali soupeři všech pět branek, když hattrickem k tomu přispěl Adam Čížek a po jedné trefě si připsali na účet Miroslav Peška a Václav Kraus, za hosty z Chebska se gólově prosadil Michal Drahorád.

„My se prakticky porazili sami,“ řekl k prvnímu poločasu Dolejš. „Dělali jsme hrubé chyby a ty dokázal soupeř brankově potrestat,“ poukazoval na důležité momenty duelu trenér Viktorie.

Karlovarská Slavia v rámci zimní přípravy bude hostit v sobotu 29. ledna od 11.00 hodin na drahovickém stadionu divizní celek Rokycan.
Přípravné kopačky: Slavia, Ostrov i viktoriáni se představí doma

Spokojenost naopak panovala po cenném skalpu divizního účastníka v kabině Sokolova. „Hlavně v prvním poločase jsme předvedli kvalitní výkon,“ pochvaloval si sokolovský trenér Petr Schneider. „Kluci předvedli poctivý výkon v pohybu, rychlostně a kombinačně jsme hosty převyšovali,“ přidával k hodnocení zápasu Schneider.

Po změně stran již i přes šance na obou stranách žádná branka nepadla. „Druhý poločas byl vyrovnaný a myslím si, že jsme měli i více ze hry, když jsme přidali na důrazu a zlepšili i napadání,“ narážel Dolejš na zlepšený výkon ve druhé pětačtyřicetiminutovce.