„S panem Bursíkem jsme se dohodli, že budu vypomáhat trenérům Michalu Süttöovi a Janu Micankovi,“ říká k návratu do Ostrova trenér Jiří Štěpán.

Ostrov se ve Fortuna divizi B na podzim trápil.
Ostrov posílili Řehák a Mestl. Trenér? Nebude to neznámé jméno, prozradil Bursík

Toho však nečeká společně s trenérskými kolegy jednoduchá práce, ale naopak pořádná šichta. Ostrov se po první polovině soutěže krčí v sestupovém pásmu na čtrnácté pozici a na udržení v soutěži má, v uvozovkách, sedmibodové manko. „Víme, že nás čeká náročná jarní část, ale věříme, že vzhledem k potenciálu týmu se nám podaří soutěž zachránit,“ přeje si záchranu divizní soutěže Jiří Štěpán.

Již pod jeho velením Ostrováci naskočili v pondělí do zimních galejí. „Trénujeme čtyřikrát v týdnu a mimo tento víkend pak vyplníme právě víkendy přípravnými zápasy. Do přípravy se navíc zapojilo pět šest nových hráčů, plus dorostenci, od kterých si hodně slibujeme,“ vysvětloval Štěpán.

Fotbalový podzim FK Ostrov pohledem fotoaparátu.
FOTOGALERIE: Máme potenciál to zvládnout, říká k záchraně v divizi Vojta Machek

Vypořádat se bude muset Ostrov také s odchodem Martina Matouška, který zamířil do varské Slavie. „Maty odvedl pro Ostrov hodně práce a dveře má stále u nás otevřené. My mu přejeme, aby se mu dařilo,“ vzkazuje za celý tým závěrem Štěpán.