Březová vyzve Chomutov
Druhé utkání na svém stadionu v řadě za sebou mají před sebou v béčkové divizi fotbalisté Březové. Tentokrát přivítají v sobotu 14. května od 10.30 hodin Chomutov, který ztrácí na Olympii v tabulce pět bodů. Navíc půjde o střet dvou generací v podobě nejlepších kanonýrů, když ostřílenému Martinu Bočkovi, který hájí barvy Chomutova a má na kontě 15 branek, bude na straně Březové sekundovat mladíček Pavel Veselý, který má na kontě 16 branek.

Fotbalisté Slavie se představí v neděli 15. května na stadionu v Drahovicích, kde od 10.30 hodin budou hostit lídra Fortuny ČFL A Vltavín.
Baník i Slavii čekají bitvy s týmy z čela tabulky ČFL

Viktorie zamíří na PetřínDalší náročný výjezd mají před sebou ve Fortuna divizi A hráči mariánskolázeňské Viktorie. O víkendu, přesněji v sobotu 14. května, se od 10.15 hodin představí na plzeňském Petříně, který bude v bitvě s týmem z Chebska plnit na svém stadionu roli favorita.

Dvory vyřadily v poháru Nové Sedlo, když slavily výhru 3:0.
PODÍVEJTE SE: Dvory vyřadily v poháru Nové Sedlo, dál jde i Lomnice

Hvězdě se postaví MýtoDeset bodů, tolik jich dělí v tabulce divize A výběr chebské Hvězdy od soupeře z Mýta, se kterým se Chebané střetnou v sobotu 14. května od 16.00 hodin na své umělce. Fotbalová družina chebského kouče Miroslava Šebesty však zažívá velmi povedené jaro, během kterého dokázala obrat o důležité body nejednoho favorita, teď má před sebou další velkou výzvu.

Dvory budou hostit v sobotu 14. května na svém stadionu od 14.00 hodin v krajské I. A třídě rezervu Hvězdy Cheb.
Za fotbalem v Karlovarském kraji

Ostrov přivítá DobříšSouboj o šest bodů mají před sebou fotbalisté Ostrova, kteří budou hostit v sobotu 14. května od 17.00 hodin na svém stadionu v souboji tabulkových sousedů předposlední Dobříš, na kterou mají Ostrováci tříbodový náskok. Pokud stále pomýšlejí na šanci udržení divizní soutěže, musí bezpodmínečně bodovat za tři body.