„Určitě jsme rádi, že jsme utkání zvládli, i když jsme třikrát během utkání prohrávali. Hráči se semkli a bojovali do 90. minuty, což bylo pro nás potěšující,“ pochvaloval si trenér Slavie Robert Žák nasazení a týmový duch svého týmu.

Teď mají před sebou sešívaní další velkou výzvu, když se představí v 10. kole Fortuna ČFL áčkové skupině v sobotu 12. října od 10.15 na půdě sedmého celku Vltavínu. „My jdeme zápas od zápasu a víme, že Vltavín hraje velmi dobře dozadu a spoléhá na kombinační rychlé přechody do útočné fáze, na to si budeme muset dávat pozor,“ varuje Žák.

Slavia však v posledních dvou zápasech dosáhla na pět bodů a ráda by přidala i další body na půdě Vltavínu. „Je to určitá vzpruha pro celý tým,“ dobře ví Žák a pokračoval: „Na Vltavínu se bude hrát opět o šest bodů, a jelikož jsme toho moc na přírodní trávě nenatrénovali z důvodu špatného terénu, hodně bude záležet na rozcvičce, aby si hráči zvykli na hřiště. Chceme hrát aktivně, být na hřišti živí a věřím, že když podáme poctivý výkon, tak můžeme dosáhnout na vítězství,“ dodal karlovarský kouč.

VK ČEZ Karlovarsko.
Karlovarsko na třech frontách