„Do zápasu se Slaným jsme vstoupili aktivně. Hned ve třetí minutě nastřelil Kostka tyč a tentýž hráč se dokázal prosadit gólově, a to ve 13. minutě,“ pochvaloval si důležité branky z kopaček benjamínka týmu ostrovský trenér Jiří Štěpán.

„Bohužel jsme naši aktivitu udrželi v prvním poločase pouze do dvacáté minuty, když jsme následně přestávali získávat odražené míče a pustili Slaný do hry,“ poznamenal zklamaně k dalšímu průběhu prvního poločasu Štěpán.

Ostrov si tak do kabin přenesl během přestávky jednobrankový náskok. „Do druhé půle jsme se vrhli stejně jako do té první. Pomohlo nám navýšení náskoku na 2:0, kdy Toth v 53. minutě zahrával přímý volný kop a hosté jeho střelu tečovali za záda svého brankáře,“ vracel se ke druhé brance svého týmu ostrovský kormidelník.

„My jsme hosty do nějaké vyložené šance nepustili a v 81. minutě zakončil gólově rychlý brejk Martin Matoušek a tentýž hráč v 87. minutě potrestal špatné rozhraní soupeře a zvýšil na konečných 4:0,“ připomněl Štěpán zbylé další dvě gólové radosti Ostrova.

„Po velmi zlepšeném výkonu jsme vyhráli a teď se musíme soustředit na další venkovní utkání, když se představíme v sobotu 12. září od 10.15 hodin na půdě Štětí,“ upozornil závěrem Štěpán na další náročný duel, který jeho svěřence čeká.

Zaměstnanecká liga
Zástupce porcelánek? Thun 1794 a. s.!