Účastník divizní skupiny A se postaví v sobotu 26. února na drahovické umělce chyšskému Sokolu, který hraje Českou fotbalovou ligu žen.

„Chyši odpadl soupeř, tak jsme se domluvili, že si zahrajeme spolu,“ prozradil karlovarský trenér Marian Štycha, pro kterého to taktéž bude velká premiéra.

Baník Sokolov - Dukla Praha B 3:2 (2:0).
FOTOGALERIE: Baníkovcům vystřelil cenný skalp béčka Dukly Šulc

Zajímavé měření sil bude zahájeno v 16.00 hodin a favoritem bezesporu budou děvčata z Chyše, která zakončila ČFL v podzimní části na třetím místě.

„Budou to asi nervy,“ řekl s úsměvem Štycha. „Jsem trochu nervózní,“ přiznává před ostrou premiérou na pozici hlavního trenéra.

„Bude to pro nás náročná prověrka, ale pokud dáme do zápasu potřebnou bojovnost, nasazení a předvedeme týmový výkon, tak věřím, že můžeme předvést pěkný fotbal,“ přiblížil Štycha, na co bude klást v derby s Chyší důraz.

„Poté nás čeká v sobotu 5. března generálka s SC Oberling 06 a poté už naskočíme do jarní části divize, kdy se představíme v Souši,“ nastínil závěrem Štycha fotbalový rozpis, který jeho výběr v následujících dnech čeká.