„Nastoupili jsme v improvizované sestavě, někteří kluci jsou na dovolené nebo zranění,“ upozornil na úvod chebský brankář David Wagneter.

FK Hvězda Cheb. Ilustrační foto
V Souši gólově úřadoval pouze kanonýr Kováč

„Baník je kvalitní tým a potvrzoval to od úvodních minut, kdy na nás vlétl,“ připomíná aktivitu soupeře na začátku duelu Wagneter.

„V obranné fázi jsme měli po úvodním tlaku domácích dost starostí, ale postupem času jsme se zklidnili, pozorně bránili a čekali na brejkové situace,“ vysvětluje brankář Hvězdy.

Do kabin však šla Hvězda s jednobrankovým mankem. „Bohužel jsme inkasovali po umístěné střele Kováče, ale jinak jsme soupeře nepustili do žádné vyložené šance,“ upozorňuje. Po obrátce stran již žádná branka nepadla, a výběr Chebu si tak připsal na svůj účet porážku rozdílem jedné branky.

FK Olympie Březová.
Hvězda řádila v Březové, opanovala divizní derby

„I druhý poločas vypadal obdobně. Most kombinoval, my pozorně bránili a postupem času tempo zápasu opadlo. U obou týmů docházely síly a zápas se posledních patnáct jen dohrával bez náznaku šancí,“ dodává k utkání na půdě Souše Wagneter.

Ani o tomto víkendu nebude chebská Hvězda fotbalově zahálet, když tentokrát zamíří do Sokolova, kde poměří v sobotu od 10.30 hodin své síly s třetiligovým Baníkem.