„Jindřich Hefner ukončil spolupráci po vzájemné dohodě,“ prozradil šéf FK Ostrov Pavel Bursík. Klub z Krušných hor načal své fotbalové trápení už na začátku podzimní části, když se musel kvůli zranění obejít bez několika klíčových hráčů.

„Bohužel nás potkala tato situace, kdy jsme měli a máme hodně zraněných hráčů, což určitě trenéru nepomohlo,“ vysvětluje Bursík.

Ostrov i připsal v utkání s Chomutovem na své konto po nerozhodném výsledku 1:1 další cenný bod.
FOTO: Ostrov i Viktoria braly bod, Veselý smázl Dobříš, Hvězda udolala Hořovice

A ví, o čem mluví. Ostrov se totiž musel a i nadále musí vyrovnávat nejen se soupeři, ale především s absencí důležitých hráčů. „Samozřejmě to není chyba trenéra, ale celé kabiny,“ je si vědom Bursík.

„I přesto, že jsme v nezáviděníhodné situaci, chceme tým opět nastartovat a já věřím ve zlepšení,“ přeje si Bursík důležitý bodový zisk v závěru podzimní části.

Ostrov urval v bitvě s Českou Lípou bod.
FOTOGALERIE: Gól nás dost nakopl, škoda že nepadl i druhý, říká Kostka

„Čekají nás čtyři náročné zápasy, ale i přesto bychom chtěli urvat nějaké body, aby mezera mezi námi a týmy nad námi nebyla až tak velká,“ naráží na bodové manko Ostrova z předposlední příčky. Do konce podzimní části povede A-tým Ostrova brankář Michal Süttö, který se přesunul na post trenéra, a pomáhat mu bude jeho realizační tým.

„Do konce první části Fortuna divize B povede áčko Michal Süttö. Po konci podzimní části pak budeme řešit otázku trenéra,“ připomíná Bursík, že dosazení Süttöho na trenérský post je jen dočasné řešení.

Süttöho tak čeká první ostré utkání již v sobotu 9. října, kdy Ostrov přivítá od 15.00 hodin SK Kladno.


Načítám tabulku ...