„Hráče jsme upozorňovali na exligové hráče Čížové Martina Jirouše a Petra Jandu, ale bohužel jsme utkání nezvládli,“ narážel trenér viktoriánů Stanislav Purkart na dvě branky Jandy a jednu Jirouše.
„Na malém hřišti jsme chtěli hrát agresivně, bojovně, ale hráli jsme zejména ve středu hřiště hodně komplikovaně. Duel vypadal vyrovnaný, ale přišel roh a první gól Čížové. Poté jsme sice nastřelili tyč, ale prakticky z protiútoku inkasovali a to byl klíčový moment,“ hodnotil průběh duelu Purkart. Po změně stran se sice vrhli fotbalisté Viktorie do boje, ale opět gólově úřadoval domácí výběr. V závěru zápasu alespoň vsítil premiérovou branku v podzimní části Matěj Kravar.

Poslední minuty opět patřily Čížové, která vstřelila čtvrtou branku. „V následujícím kole už musíme stoprocentně bodovat, jinak už bude s námi zle,“ je si vědom trenér Mariánských Lázní.

TJ Sokol Čížová – FC Mariánské Lázně 4:1 (2:0).

Branky: 38. Jirouš Martin, 45. a 54. Janda Petr, 90. Krasnyanyk Ihor – 83. Kravar Matěj. Rozhodčí: Szikszay – Cihlář, Štuk, DFA Krejčí. ŽK: 1:4. Diváci: 100.
FC Viktoria Mariánské Lázně: Jacko-Lysák – Lukáš, Cinkanič, Denk (57. Šilhán), Kořistka – Kravar – Lattisch (69. Maule), Sadílek, Drahorád, Pěček (82. Stehlík) – Štěpán (74. Parák). Trenér: Stanislav Purkart.

Cennou výhru 1:0 ukořistil před svými fanoušky ostrovský FK, který udolal v poměru 1:0 Mostecký FK (v šedém).
Ostrov si vyšlápl na Most