„Za mě to nebyl příliš pohledný zápas pro oko diváka, kdy oba týmy spoléhaly na zabezpečenou obranu, s minimem šancí na obou stranách,“ načal své hodnocení chebský trenér Jan Beneš. Vše rozhodující se odehrálo na chebské umělce až po změně stran. Hosté se ujali vedení v 74. minutě, když se do střeleckých statistik zapsal v 74. minutě Radek Jelínek. „My jsme dostali gól z otočené situace, kdy jsme pozdě zareagovali,“ zklamaně se vracel Beneš k obdržené brance.

Hvězda se poté sice snažila o vyrovnání, ale marně. Naopak Chomutov šest minut před koncem definitivně zlomil odpor chebské jedenáctky, když v 81. minutě přidal druhou branku střídající Filip Krása.

Březová porazila Vilémov 3:0, do tabulky zapsala první jarní výhru.
Březová zlomila Vilémov již v první půli, brala první jarní výhru

„Po inkasované brance jsme se tlačili za vyrovnáním, ale k naší smůle jsme trefili pouze brankovou konstrukci. Pak už jsme hru otevřeli a dostali druhý gól,“ smutně poznamenal k závěru duelu, ve kterém hosté stvrdili svou výhru chebský trenér, když pro něj a jeho družinu, to byla první ztráta v jarní části divizní soutěže.

Důležité utkání pak čeká Hvězdu o víkendu, kdy se představí na půdě předposlední Libiše.

Hvězda Cheb – Chomutov 0:2 (0:2). Branky: 74. Jelínek Radek, 81. Krása Filip. Rozhodčí: Cihlář. ŽK: 3:0. Diváci: 180. Hvězda Cheb: Mácha – Plíhal, Hucl, Netrval, F. Kompit (79. Znak) – Beneš (78. Komberec), Eisenreich (60. Bílek), Hrotek, Kraus – Kubinec.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...