„Na druhou stranu jsme mohli prohrát, Prci nás ale v závěru zachránil,“ narážel domácí kapitán Pavlo Rudnytskyy na situaci z poslední minuty. Hlavatý měl totiž na noze jasnou tutovku, brankář Porcal ho ale senzačně vychytal.

Hosté působili lepším dojmem, remíza nakonec byla asi spravedlivá. „Podle mě to nebyl hezký fotbal. Bylo tam hodně soubojů a to diváky asi moc nebavilo. Chtěli jsme hrát fotbal, ale bylo to z naší strany křečovité. Na druhou stranu je každý bod dobrý. Liga je vyrovnaná a náročná. Myslím si, že mít po čtyřech kolech šest bodů není tak špatné,“ zhodnotil vše domácí trenér David Oulehla.

Sokolov získal svůj první bod, v tabulce FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY je čtrnáctý. „My jsme tady potřebovali bodovat. Kdybychom proměnili jednu šanci, mohly to být i tři body. Ale i ten jeden se počítá. Jsem ale přeci jen trochu zklamaný, myslím si, že jsme byli lepším týmem,“ shrnul vše sokolovský kouč Pavel Horváth.

Stínem utkání bylo zranění sokolovského Vašíčka. „Je na vyšetření v místní nemocnici, ale chceme, aby byl převezen do fakultní nemocnice na podrobné vyšetření,“ dodal Horváth.

Hráč Baníku si přivodil nepříjemné zranění ve vzdušném souboji s protihráčem, tržná rána mu byla sešita ještě na severu Čech, s mužstvem odcestoval do Sokolova, kde v pondělí absolvoval další podrobná vyšetření. (zpa, zem)

Hokejisté karlovarské Energie (v zeleném) porazili na vlastním ledě Litvínov 5:1.
Energii čeká test v Litvínově