„První poločas jsme vůbec neplnili to, co po nás trenér chtěl,“ vracel se k nepovedenému prvnímu poločasu chodovský záložník Martin Dušek. „Nejdek nás přehrával ve středu pole i v krajních prostorech,“ zlobil se Dušek, když jeho tým odcházel do kabin za nepříznivého stavu 0:2.

Ostrov zvládl důležitý souboj s Benešovem, vyhrál 3:0.
FOTO: Jsem rád za důležité body, říká střelec klíčových gólů Ostrova Jakub Dušek

„V kabině jsme si řekli, že to zkusíme změnit a dát rychlý gól, to se nám povedlo,“ připomíná kontaktní branku Martina Vachníka z pokutového kopu z 61. minuty. „Pak se nám podařilo vyrovnat a ještě jsme nedali pár vyložených šancí. Mysleli jsme, že to ještě otočíme, ale nato jsme inkasovali na 2:3,“ naráží na třetí gól Nejdku.

Fotbalisté Chodova předvedli v Nejdku dokonalý obrat, nakonec vyhráli 4:3.Fotbalisté Chodova předvedli v Nejdku dokonalý obrat, nakonec vyhráli 4:3.Zdroj: Daniel SeifertChodov však nesložil zbraně a dokázal vyrovnat, to se psala 79. minuta, kdy svou druhou trefu v utkání vstřelil Lukáš Kočí. „Podařilo se nám ještě sebrat zbytek sil, protože Nejdek přestal běhat, a podařilo se nám vyrovnat,“ poukazuje Dušek. Rozřešení přišlo osm minut před koncem, kdy Chodov dokonal svůj gólový obrat na 4:3. „Osm minut před koncem zkoušel Radek Bečvář odcentrovat a šťastně to spadlo do brány,“ říká k rozhodující trefě Dušek.

Chodov si tak na účet v podzimní části připsal devátou výhru a po 11. kole si i nadále drží před pronásledovateli s jednobodovým, respektive pětibodovým náskokem první příčku.


Načítám tabulku ...