„Věděli jsme, že Slavie má mladý, dobře trénovaný tým a na jejím velkém hřišti to bude náročné na fyzičku, kterou jsme zatím po dlouhé pauze nedohnali,“ vrací se k úspěšné podzimní premiéře trenér Nového Sedla Petr Zindl.

Sokolov se střetl s Bohemians na svém hřišti v rámci II. ligy v roce 2009, kdy prohrál 1:2. Na utkání si našlo cestu 2860 diváků.
MOL Cup: Březová půjde podruhé na Hradec, Baník vyzve Bohemians

„Chybělo nám i dost hráčů, a tak taktika na zápas byla zhustit střed, zdvojovat kraje a hrát na brejkové situace,“ připomíná zápasovou taktiku svého výběru.

A tato taktika slavila úspěch. „Kluci to odehráli perfektně, takže v tomto směru spokojenost. Vypracovali jsme si oproti domácím minimálně pět šest gólových situací oproti jedné v podání Slavie v závěru utkání,“ upozorňuje Zindl.

Nejdek (v bílém) si poradil na úvod s FC Cheb, slavil výhru 6:3.
PODÍVEJTE SE: Nová Role šokovala tým Poříčí, Nejdek zlomil FC Cheb v závěru

Jediná branka pak padla po změně stran v 60. minutě, když se do střeleckých statistik zapsal novosedelský Lukáš Macák.

„Druhý poločas sice měli domácí více míč na svých kopačkách, ale bez efektu. Mají mladý tým, ale bez zkušenosti se to taky hrát nedá, chybí jim tvůrce, dirigent, který by je usměrnil,“ říká k soupeři.

„Naopak my musíme zapracovat úplně na všem a hlavně se nám musí uzdravit hráči a získat opět herní praxi. Zatím to po fotbalové stránce nebylo ono, ale bojovnost a sáhnutí na dno sil tam byly,“ dodává závěrem.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...