„Začátek utkání nebyl podle našich představ, chyběl nám lepší pohyb, hráli jsme pomalu a byli nepřesní,“ zklamaně se vracel k nepovedenému vstupu do utkání s hroznětínským výběrem ostrovský trenér Karel Tichota. „Postupem času se hra zlepšila a výsledkem byly dvě branky na konci prvního poločasu,“ připomněl ostrovský trenér dvě brankové radosti svého týmu, o které se podělili Ladislav Mestl a kapitán Vojtěch Machek.

Rezervě Hroznětína vystřelil bod v derby s Jáchymovem v 90. minutě gólman Václav Pesser.
OBRAZEM: Hroznětínu B vystřelil bod gólman Pesser, v Poohří řádil šutér Barth

A právě dvě vstřelené branky byly vodou na fotbalový ostrovský mlýn, když po změně stran navýšil vedení domácího výběru na 3:0 Jakub Kostka. „Ve druhém poločase jsme si již dokázali vypracovat více šancí, bohužel jsme je nedokázali proměnit,“ mrzelo Tichotu.

V závěru duelu sice dokázal Hroznětín snížit na rozdíl dvou branek, když se do střeleckých statistik zapsal kapitán Jiří Klas, ale na víc to nestačilo. „Jsme rádi za výhru v derby, ale určitě dokážeme hrát lépe,“ má jasno kouč Ostrova. „K úrovni utkání přispěli i hosté kvalitním, bojovným výkonem,“ složil závěrem poklonu za výkon soupeři Tichota.

Petr Schneider, trenér FK Olympie Březová.
Tři body trefil Březové v hlavním městě Veselý

O víkendu, přesněji v sobotu 3. září, se ostrovský výběr představí od 10.30 hodin v bitvě podzimu na půdě Dvorů, tedy druhého týmu tabulky. A půjde o pikantní souboj, jelikož právě ostrovský kouč vedl v karlovarské Slavii po několik sezon některé hráče, kteří v současné době hájí právě barvy Dvorů, což slibuje velmi kvalitní podívanou.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...