O velkou senzaci se postarala Teplá, tedy účastník okresního přeboru Chebska, která v roli outsidera hostila Loket, tým hrající krajskou I. A třídu.

Loket sice na půdě Teplé dvakrát vedl, přesto nakonec skončil duel po 90 minutách nerozhodně 2:2, a na řadu tak přišla penaltová loterie, kterou v postup přetavila Teplá, jež ji vyhrála v poměru 5:4, a ve čtvrtfinále narazí na Lomnici.

Březová (v zeleném) uspěla v dohrávce v Nejdku, vyhrála 3:1.
OBRAZEM: Březová uspěla v dohrávce v Nejdku a vyhoupla se do čela

Pohodový postup si připsala na účet Skalná, která přivítala Kraslice, jimž nasázela osm branek, když čtyři z toho měl na svědomí kapitán František Novák. V další fázi poháru se Skalná postaví Královskému Poříčí.

Výběru KKFS zajistil postup jedinou trefou v souboji s Plzeňským KFS Pavel Veselý.
Regions´Cup: Výběru KKFS zajistil postup jedinou trefou březovský kanonýr Veselý

Bez boje pak postoupily dál Dvory, které se měly představit v Děpoltovicích, kde se nakonec nehrálo a Dvory vyhrály kontumačně 3:0, když ve čtvrtfinále narazí na Nové Sedlo.

Výsledky, předkolo:

FK Skalná – Kraslice 8:2 (1:1). Branky: 20. Makovec Lukáš, 65. Peterka Vlastimil, 74. , 81. , 83. a 90. Novák František, 78. Frič Jakub, 88. Blasl Petr – 17. Hruška Pavel, 76. Sedláček David.

Teplá – Loket 2:2 (0:1) – PK 5:4. Branky: 49. Bílek Jan (PK), 80. Helembai Filip – 40. Faber Robert, 51. Zázrivec František.

Děpoltovice – Dvory (nehráno, kontumace).