Na něm mimochodem jmenoval nové členy jednotlivých komisí, tedy až na Sportovně-technickou, které předsedá Martin Hányš, o složení této komise bude rozhodnuto na třetím jednání VV KKFS.

FK Olympie Březová.
Testům bychom se asi nebránili, ale má to svá pro i proti, je si vědom Peterka

Předseda: Tomáš Provazník
Místopředseda: Slavomír Kozel
Disciplinární komise
Předseda: Lubomír Vorel
členové: David Palla, Martin Tichota, Petr Hodač
Komise rozhodčích
Předseda: Pavel Pešek
členové: Vladimír Melničuk, Josef Novotný, Roman Hányš, Slavomír Kozel
Komise mládeže
Předseda: Jan Makovec
členové: Lukáš Jankovský, Jiří Vosyka, Marek Kratochvíl, Miloš Munka, Vítězslav Hejret
Sportovně-technická komise
Předseda: Martin Hányš
členové: budou jmenováni na příštím jednání VV, to jest ve čtvrtek 27. května.

Disciplinární komisi povede z pozice předsedy Luboš Vorel, kterému budou pomáhat členové David Palla, Martin Tichota a Petr Hodač. Komisi rozhodčích bude řídit předseda Pavel Pešek, kterému budou sekundovat Vladimír Melničuk, Josef Novotný, Roman Hányš a Slavomír Kozel.

V Komisi mládeže, které nově šéfuje Jan Makovec, se představí v pozici členů Lukáš Jankovský, Jiří Vosyka, Marek Kratochvíl, Miloš Munka a Vítězslav Hejret.

Dále na svém jednání VV KKFS schválila nominaci kandidátů na volební hromadu VV FAČR, která bude na programu ve čtvrtek 3. června v Nymburce. Za VV KKFS byli nominováni Tomáš Provazník na člena VV FAČR a Adolf Šádek na místopředsedu VV FAČR.

V jednání byla i termínová listina pro podzimní část soutěží, když nový ročník by měl být zahájen o víkendu 14. a 15. srpna a soutěže mládeže by pak měly být zahájeny v září.

Navíc udělal Výkonný výbor KKFS vstřícný krok, když nebudou muset platit tentokrát startovné, jelikož dvakrát nebyla sezona dohrána kvůli pandemii koronaviru.