„Hrálo se systémem jednou každý s každým, s hrací dobou pětačtyřicet minut,“ vysvětluje na úvod hlavní organizátor Rudolf Káva.

Sokolovská rezerva se po dlouhých letech navrací zpět na krajskou mapu.
FOTBAL: Béčko Sokolova zpět na krajskou mapu, Dvory poskočily do I. A třídy

Nejvíce se dařilo na tepelském hřišti ostříleným harcovníkům v trikotu Konstantinových Lázní, kteří dosáhli na dvě vítězství, což jim zaručilo triumf v desátém ročníku. Druhé místo obsadil s pětibodovým ziskem Pozdní Sběr, třetí skončil se čtyřmi body Bečov a poslední místo obsadila Teplá, která získala jeden bod.

„Nejlepším hráčem byl v rámci slavnostního vyhlášení oceněn bečovský hráč Josef Brandejský. Cenu pro nejlepšího brankáře obdržel Pavel Toufar z Teplé a korunku pro nejlepšího střelce bral Pavel Šanda z Pozdního Sběru,“ prozradil Káva individuální ocenění hráčů.

Memoriál Zdeňka Hanuse pro Konstantinovy Lázně.Memoriál Zdeňka Hanuse pro Konstantinovy Lázně.Zdroj: Rudolf Káva

Tradičně turnaj odřídil rodinný tandem Jindřich a Veronika Lhotkovi. „Zúčastněné týmy a přítomní diváci přispěli v rámci dobročinné sbírky během turnaje celkovou částku 12.000 Kč, která byla poté v rámci tepelských slavností předána starostovi města Teplá a bude odeslána na účet postiženým obcím na Moravu. Moc děkujeme všem,“ dodává k turnaji, který i pomáhal Rudolf Káva.