I. ročník Billi Cupu
1. Pizzerie Kuželna
2. Pavlíkovci
3. Wittvord Team
4. Kasako Karlovy Vary
5. Hasiči Teplá
6. Sierra Club
7. Slavoj Houslice
8. Policie ČR
9. Dorost TJ Sokol Teplá
10. Pivaři
11. Stará garda
12. Marek Klement tým

Celkem se představilo na turnaji, který se odehrál ve fotbalovém areálu TJ Sokol Teplá, dvanáct týmů, jež byly rozděleny do dvou šestičlenných skupin, a vždy čtyři nejlepší týmy z každé skupiny postoupily do vyřazovacích bojů.

„Turnaj se nesl v přátelském duchu a bylo k vidění spoustu krásných gólů a také zákroků brankářů,“ pochvaloval si výkon týmů hlavní organizátor Billi Cupu Jan Bílek.

Nejlépe se pak popral s nástrahami turnaje tým Pizzerie Kuželna, který se tak stal premiérovým vítězem Billi Cupu. Druhé místo obsadil tým Pavlíkovci, bronz si odnesl výběr Wittvord Team a turnajové brambory pak zbyly na karlovarské Kasako.

„Výběr Pizzerie Kuželna potvrdil své kvality a zaslouženě si došel pro triumf, ale i další týmy se prezentovaly kvalitními výkony,“ poukazoval Bílek. „Za celý turnaj nedošlo k žádnému zranění, což je pro mě naprosto zásadní,“ chválil si Bílek turnaj bez zranění.

Parádní nůžky rozhodly v Sokolově o tříbodovém transportu do Teplic, když se o to zasloužil již ve 12. minutě duelu záložník Karol Sina, který zařídil svému týmu výhru 1:0.
PODÍVEJTE SE: V Sokolově rozhodla o vítězi gólová paráda teplického Siny

Celý turnaj v pohodové atmosféře odřídila trojice arbitrů Veronika Lhotková, Jindřich Lhotka a Josef Hlavatý. „Moc jim děkuji,“ vzkazuje dodatečně mužům a ženě v černém Bílek.

V rámci slavnostního vyhlášení si odnesl cenu pro nejlepšího hráče Václav Slač, který hájil barvy Wittvord Teamu. Ocenění pro nejlepšího brankáře si v Teplé vychytal gólman Jiří Cocula z týmu Hasiči a nejlepším kanonýrem turnaje byl vyhlášen Zdeněk Skala z Pizzerie Kuželna.

To však nebylo ze strany pořadatele vše, po skončení turnaje následovala taneční zábava. „Večerní program byl také skvělý, protože nám zahrály skupiny 11:50 a Babahed. Na závěr bych chtěl poděkovat všem hráčům, rodině a přátelům za pomoc, Alešovi Rakovi za půjčení návěsu a městu Teplá za finanční podporu,“ dodává závěrem Jan Bílek.