Úvodní branku vstřelily hostující Rokycany. Po chybné rozehrávce Buldoků si za obranu naběhl Matěj Spěváček a překonal vyběhnutého gólmana Strnada.
Vyrovnat mohl v 17. minutě Koubek, ale jeho křížná střela na vzdálenější tyč jen těsně minula svůj cíl. Toho se domácí dočkali po necelé půlhodině hry. Na rohový kop si nejvýše naskočil Martin Psohlavec a nekompromisně zavěsil.

Po změně stran nastoupil do hry Marián Geňo, který nahradil Karla Koubka. Tento tah vyšel trenérovi Tichotovi na výbornou. Geňo oživil útok domácích, a když už se nedostal do zakončení sám, tak svým pohybem navázal na sebe hráče soupeře a udělal tak prostor pro další borce Buldoků.

Jenomže gól ne a ne přijít. Buldoci měli více ze hry a častěji drželi míč na kopačkách. Navíc byl vyloučen po druhé žluté Krčál. Namísto vedení ale přišel blesk z čistého nebe na druhé straně. Pavel Aubrecht utekl po pravé straně, centrem našel Honzu Procházku a bylo to 2:1 ve prospěch hostí.

Následně přišla křeč. Řada hráčů si vytvořila šance, jenomže jediné, z čeho zapršelo, bylo nebe. Vyrovnat se podařilo domácím v nastaveném čase, když se trochu se štěstím trefil Geňo.

Následné pokutové kopy lépe zvládli hosté. Jediný, kdo se neprosadil, byl domácí Tomáš Oslovič. „Nevyužili jsme řadu brankových příležitostí a udělali jsme chyby v obraně. To rozhodlo. Naším problémem je ta věc, že se na každou branku strašně nadřeme. Rokycany výborně bránily i v desíti," zhodnotil utkání kouč domácích Karel Tichota.