Novoroláci, kteří se v novém ročníku soutěží navrátili na fotbalovou mapu krajské I. A třídy, přichystali pro opravdové fajnšmekry kvalitní podívanou.
A není divu. Na stadionu u Novorolského rybníka se totiž představí například dva účastníci krajského přeboru, a to Lokomotiva Karlovy Vary a Baník Nové Sedlo, které doplní účastníci krajské I. A třídy DDM Stará Role a pořádající FK Nová Role.

Vše vypukne v sobotním dopoledni, přesněji v 9.00 hodin, kdy bude bojovat o postup do finále turnaje Nová Role v souboji s karlovarskou Lokomotivou. Nejen toto utkání se bude hrát podle platných pravidel kopané, ale s hracím čase dvakrát čtyřicet minut, pod dohledem delegovaných rozhodčích v rámci KKFS.

Poté vyběhnou na pažit hráči v trikotech Staré Role, kteří se budou prát o finálovou účast s Novým Sedlem. Po malé přestávce pak přijde na program malé finále, tedy souboj poražených týmů, které si to rozdají o turnajový bronz. Pak už přijde na program zlatý hřeb 56. ročníku fotbalového memoriálu v podobě finálového klání, které bude na pořadu v 16.00 hodin.

Poté bude tradičně následovat slavnostní vyhlášení, během kterého bude dekorován nejen vítěz turnaje. Vstupné činí na dvojzápas 20,- Kč a pro příznivce nejen novorolských barev je přímo ve fotbalovém areálu u Novorolského rybníka k dispozici během turnajového programu v tamní klubovně občerstvení.