Turnaj se tentokrát odehraje již potřinácté a tradičně pod názvem Memoriál Oldy Ozoma. V sobotu 21. července tak ožije Pila opět kvalitní kopanou, a ne ledajakou. Tentokrát organizátoři oslovili hodně kvalitní týmy, takže se bude na co dívat.

Na turnaji se totiž premiérově představí druhý tým loňského ročníku krajského přeboru FK Ostrov. Dále pak další tým, jenž brázdí vody krajského přeboru, Sokol Žlutice, které doplní ligoví dorostenci karlovarského 1.FC a domácí výběr Baník Pila, který se prezentuje v okresním přeboru Karlových Varů. Navíc Piláci budou obhajovat loňské vítězství, což budou mít v silné konkurenci hodně těžké.

Hrát se bude systémem dvakrát pětadvacet minut každý s každým. „Turnaj odstartuje v 10 hodin a pro fanoušky fotbalu bude kromě bohatého občerstvení přímo v areálu připravena řádná porce kvalitní kopané," láká fandy fotbalu na pilský stadion za Baník Pila Jiří Bartoška. A ví proč. Pro diváky jsou také připraveny slosovatelné vstupenky o zajímavé ceny. I vstupné zůstalo hodně při zemi, a to pouhých třicet korun na celý turnajový den.

V rámci slavnostního vyhlášení si odnesou ceny nejen všechny zúčastněné týmy, ale také nejlepší brankář, střelec či hráč turnaje.