Podzimní mistr. Rezerva březovské Olympie usedla po třinácti kolech na podzimní trůn krajské I. B třídy. Na svůj účet nasbírala jedenatřicet bodů, když devětkrát vyhrála, dvakrát remizovala a dvakrát na body nedosáhla. Na druhém místě skončily Trstěnice, které vybojovaly devětadvacet bodů. Na třetím místě pak zakončil první část soutěže se čtyřiadvaceti body Loket.

Domácí prostředí. Na svém pažitu si na podzim počínala nejlépe Studánka. Ta před svými fanoušky odehrála šest utkání, ve kterých urvala sedmnáct bodů, když pětkrát slavila vítězství a jednou se o body se soupeřem podělila. Na druhém místě skončila v tabulce doma rezerva Březové, která v šesti utkáních čtyřikrát vyhrála a dvakrát remizovala, za což vyfasovala šestnáct bodů. Ještě jeden tým v domácím prostředí v podzimní části neokusil hořkost porážky, a to habartovský Baník, který v šesti duelech dvakrát zvítězil a čtyřikrát se o body dělil.

Co je v domě, není pro mě. Tak asi tímto rčením se řídil v první části soutěže Jáchymov, ten odehrál na svém hřišti na Panoramě sedm zápasů, ve kterých jednou vyhrál, jednou remizoval a pětkrát odešel ze hřiště jako poražený tým. O něco lépe pak dopadl Dolní Žandov, který urval před zraky svých fandů šest bodů.

Utkání na hřištích soupeřů. Tak ta podle počtu získaných bodů zvládly nejlépe Trstěnice, které braly v sedmi duelech sedmnáct bodů za pět vítězství, jednu remízu a jednu porážku. Pomyslné druhé místo vybojovalo béčko Březové, které bralo v sedmi utkáních patnáct bodů. Na třetím místě skončil Loket, který v šesti případech dvakrát slavil tříbodový zisk a čtyřikrát remizoval, čímž jako jediný tým neokusil na hřištích soupeřů hořkost porážky.

Bída a utrpení. Tak by se dalo definovat podzimní vystoupení fotbalistů Jáchymova na hřištích soupeřů. V šesti utkáních totiž vyšli horalé bodově naprázdno. Jen o chlup lépe si vedl Sedlec, ten v šesti utkáních urval pouze jeden bod a společně s Jáchymovem uzavírá po zásluze tabulku venku.

Králové remíz. V podzimní části I. B třídy byli hned dva. Prvním byl Loket, ten totiž ve třinácti utkáních uhrál hned sedm nerozhodných výsledků. Na stejné vlně se vezl i Habartov, který taktéž uhrál sedm nerozhodných výsledků. Pět remíz pak nastřádal na svůj účet Dolní Žandov.

Penaltové rozstřely. Ty nejvíce svědčily rezervě Královského Poříčí, která třikrát remizovala a k tomu třikrát přidala po rozstřelu bonusový bod. Habartov, který sedmkrát remizoval, zvládl vítězně čtyři rozstřely a naopak nejhůře prakticky dopadl Loket, který v sedmi soubojích slavil bonusový bod pouze ve dvou případech.

Palebná síla. Celkem 49 gólů nasázeli soupeřům v první části soutěže kanonýři v dresu Trstěnic. O dvě branky méně, tedy 47, jich nasázelo béčko Březové. Sedmatřicet branek pak nasázely svým soupeřům hned dva celky, a to Stará Chodovská a Studánka. Nejvíce pak trápila střelecká muška tým Dolního Žandova, který skóroval pouze sedmnáctkrát.

23. Tolik červených karet viděli hráči během podzimní části v rukou arbitrů. Šest červených stopek viděli zblízka hráči Staré Chodovské. Třikrát se pak předčasně poroučeli pod sprchy forvardi v dresu rezervy Královského Poříčí.

Nejvyšší návštěvnost. Tu si připsal na podzim na svůj účet nováček ze Staré Chodovské, když jeho třináct duelů zhlédlo 925 fanoušků. Pomyslnou druhou příčku obsadil Habartov za 856 diváků. Třetí místo připadlo za 829 fandů Jáchymovu. Nejméně byli fanoušci fotbalu zvědaví na Sedlec, když na jeho třináct utkání našlo cestu pouhých 556 diváků.

Výhra podzimu. Ta se zrodila v oficiálně prvním kole na půdě Jáchymova, kde braly proti tamní jedenáctce výhru v poměru 9:2 Trstěnice. V dresu Chebanů se blýskl hattrickem Václav Bezdička, dva góly pak přidali Milan Svoboda, Rudolf Kojma a po brance zaznamenali Dominik Vorel a Karel Plzák. Za Jáchymov obstaral obě branky Pavel Hekel.

Hattrick. Celkem čtyřikrát nastřílel soupeřům v jednom utkání tři branky trstěnický kanonýr Václav Bezdička. Třikrát se povedlo docílit hattricku březovskému šutéru Miroslavu Lelkovi. Nejvíce branek v jednom utkání si na svůj účet připsal útočník rezervy Královského Poříčí Tomáš Reitmeier, který skóroval hned čtyřikrát.

Nejlepší kanonýři. Hned dva střelci nasázeli soupeřům na podzim dvaadvacet branek, a to trstěnický Václav Bezdička a březovský Miroslav Lelek. Třináct branek si pak připsali na svůj účet Stanislav Kašpar ze Studánky a Tomáš Reitmeier z Královského Poříčí.