Sedlec B – Krásné Údolí 3:2 (3:1)
Před hrstkou diváků, přesněji patnácti, svedli boj fotbalisté Sedlece B a Slavie Krásné Údolí. Domácím vyšel první poločas, když za vedoucího stavu 3:1 odcházeli do šaten. Jirka Kříž po změně stran vykřesal pro hosty ještě jiskřičku naděje, ale domácí obrana už žádné drama nedopustila. V dresu Sedlece se prosadili Michal Osten, Lukáš Tůma a Tonda Slavík. V prvním poločase za hosty skóroval Milan Korunka.
Branky: Osten Michal, Tůma Lukáš, Slavík Antonín – Korunka Milan, Kříž Jiří. Rozhodčí: Horvát Petr. ŽK: 0:1 (Bůžek David).

Pila B – Olšová Vrata 0:3 (0:1)
Na hřiště Baníku Pila B zavítala Olšová Vrata. Domácí ztráceli na hosty před zápasem bod, chtěli uspět a posunout se v tabulce směrem vzhůru. Bohužel Pepík Karban a Petr Langmüller byli proti. Prvně jmenovaný se do listiny střelců zapsal dvakrát. Druhý pak jednou. Tři body se tak stěhovaly ke krajskému letišti.
Branky: Karban Josef 2, Langmüller Petr. Rozhodčí: Jati David. ŽK: 1:0 (Pátek Viktor).

Otročín – Údrč 1:3 (1:2)
Budoucnost versus STST. I ty nejmenší vesničky v okrese hrají fotbal, a to jaký. Otročín bojoval doma s Údrčí, a i když nechtěl, musel body odevzdat. Pepík Tomka a Péťa Hebert vystřelili hostům tři body a udrželi tak Údrč na druhém místě tabulky. Za domácí korigoval stav Viktor Grban.
Branky: Grban Viktor – Tomka Josef 2, Hebert Petr. Rozhodčí: Hrubý Vít. ŽK: 0:1.