Zejména se činili kanonýři bečovské rezervy, kteří nastoupili posilněni o hráče z rozpadlého A týmu. To se promítlo i do utkání s Údrčí, která vyfasovala s hodně posilněným soupeřem, pro kterého asi není ve IV. třídě konkurence, v prvním jarním kole patnáct branek. Navíc pak inkasovala Údrč stou branku v soutěži.

Další střelecké hody se odehrály v Dalovovicích. Tamní rezerva vedla po prvním poločase nad Dvory již dvoubrankovým rozdílem, ale nakonec po mohutném závěru se radovali z tříbodového zisku právě fotbalisté Dvorů.

Do jarní části vstoupila pravou nohou i bochovská rezerva, která v domácím prostředí těsně udolala Otročín, a tím si tak připsala do tabulky hodně cenné tři bodíky.

Naopak na body nedosáhla na své půdě Olšová Vrata, která sice držela po prvním poločase nerozhodný výsledek s Krásným Údolím, ale nakonec ztoho byla dvoubranková porážka.

Výsledky, IV. třída

Dalovice B – Dvory 3:4 (3:1)
Domácí vyhráli první poločas brankami Miloslava Stolína a Michala Lorenze, za hosty pak skóroval Josef Tomek. Navíc si Dvory v první půli přidaly nechtěně jednu branku vlastní. Po změně stran pak hosté zahájily velký vítězný obrat, o který svými góly postarali Roman Bílý, Jan Brůža a Tomáš Vinohradský. ŽK: 1:1. ČK: 0:1.

Bochov B – Otročín 2:1 (2:1)
V hodně důležitém utkání úvodního kola padaly branky pouze v prvním dějství. V dresu Bochova se střelecky blýskli Jaroslav Paško a Jan Škoda. Za hosty pak zamířil přesně mezi tři tyče otročínský Viktor Grban. Rozhodčí: Josef Körmöczi. ŽK: 2:0.

Olšová Vrata – Krásné Údolí 3:5 (2:2)
Hostům vystřílel první jarní výhru hattrickem snajpr Milan Korunka. O další dvě branky hostujícího týmu se podělili Michal Diviš a Martin Michalec. Za Olšovky se pak dvakrát trefil do černého David Hlavín a jednou Jiří Mencl. Rozhodčí: Radim Vrba.

Bečov B – Údrč 15:2 (5:0)
Střelecké hody v podání Bečováků odřídili netradičně dva hráči, kteří se radovali ze vstřelených pěti branek, a to Petr Jirsa a Josef Havlovic. O jeden méně si pak připsal na svůj střelecký účet Martin Havlovic. Jednou se poté zapsal do střelecké listiny ještě bečovský Petr Káva. Za hosty zmírnili vysokou porážku přesnými zásahy do černého Jan Odlévák, Petr Hebert a Josef Tomka. Rozhodčí: Vít Hrubý. ŽK: 1:3.