Zajímavá bitva je nachystána i v Žalmanově, kde se proti sobě postaví kamarádi ze Stružné a Kyselky. Jáchymov se bude chtít bodově rehabilovat v domácím prostředí v souboji s Březovou a chyšské béčko bude hostit v chyšském podzámčí v utkání, ve kterém půjde o pověstných šest bodů, na jaře se trápící Verušičky.

Gólové hody se o víkendu čekají na půdě poslední Útviny, ta totiž bude hostit lídra tabulky Dalovice, což může při střelecké chuti dalovických kanonýrů přinést bohatou gólovou nadílku. Kvalitní fotbal však slibuje i zápas pilského Baníku a nováčka z Děpoltovic.

Po propadáku v Březové by ráda Kolová složila domácí reparát, ve kterém jí bude soupeřem rezerva Staré Role. „Samozřejmě, že chceme v domácím prostředí bodovat naplno," poukazoval kapitán kolovského Ajaxu Petr Pokrupa, který nám připojil své víkendové tipy na devatenácté kolo okresního přeboru.

Víkendový program
Stružná – Kyselka (sobota, 11.00, Žalmanov, na podzim 3:2). „Stružná se může spolehnout na střelecký apetit kanonýra Petra Janáčka, navíc na svém pažitu rozdává body jen poskrovnu, takže dám výhru domácích 3:1."

Jáchymov – Březová (sobota, 15.00, na podzim 1:2). „Jáchymov potvrdí v domácím prostředí roli favorita, když Březovou porazí v poměru 2:0."

Chyše B – Verušičky (sobota, 17.00, na podzim 1:2). „Chyšské béčko bude moci využít služby hráčů z krajského A-týmu, takže v souboji, ve kterém půjde o šest bodů, zvítězí 4:0."

Pila – Děpoltovice (sobota, 17.00, na podzim 2:3). „Pila má zkušený tým, ale Děpoltovice profitují z dravého mládí, což jim přinese po výsledku 1:1 hodně cenný bod."

Útvina – Dalovice (sobota, 17.00, na podzim 1:4). „To bude jednoznačná záležitost Dalovic. Svěřenci dalovického stratéga Petra Richtáře vyhrají vysoko, a to 6:0."

Kolová – Stará Role B (sobota, 17.00, na podzim 4:2). „Po závěrečném fiasku v Březové chceme v domácím prostředí složit vítězný reparát, takže vyhrajeme 3:0."

Bečov – Božičany (neděle, 15.00, na podzim 2:4). „Bečov se postará na svém pažitu o velké překvapení, když s favorizovanými Božičany uhraje nerozhodný výsledek 2:2."