V prvním v rámci osmého kola neuspěli na půdě Božičan, kde sice vedli rozdílem jedné branky, ale po změně stran to nakonec byla v jejich podání prohra o tři branky. Podstatně hůře pak dopadli Bečováci v dohrávaném třináctém kole, ve kterém se vypravili do Nejdku.

Tam však dorazil Slavoj pouze s osmi hráči, a o osudu utkání tak bylo již dříve rozhodnuto, otázkou spíš bylo, kolik branek si odveze. Nejdečané svého soka gólově nešetřili a nakonec mu uštědřili čtrnáctibrankovou prohru. Tím se Bečov poroučel na dno okresní tabulky.

Třicetibodový rozdíl pak je mezi posledním Bečovem a první Pilou, která ani tentokrát nezaváhala a dosáhla na tříbodovou radost pojedenácté v řadě za sebou. Tentokrát brala dvoubrankovou výhru na půdě Verušiček, kde gólově řádil fotbalový klan Vavřinů, když skóre otevřel Robert Vavřina junior a brankovou pojistku poté přidal Robert Vavřina senior.
V očekávaném El Clásicu, které se odehrálo na stadionu dalovické Čechie, kde se postavil tamnímu výběru do cesty sedlecký KSNP, se body po nerozhodném výsledku nakonec dělily.

Dalovičáci šli sice ve 13. minutě do vedení po trefě Jindřicha Hegera, ale z vedení se radovali pouhou minutu, když vyrovnání měl na svědomí sedlecký Michal Kováč. V závěru duelu si Dalovice sice vytvořily tlak, ale tříbodovou trefu odmítl na samém konci duelu Petr Richtář.

Karlovarský pilot Petr Kopfstein z Team Spielberg skončil v celkovém pořadí Red Bull Air race Masters Class na pátém místě.
Red Bull Air Race: Karlovarský pilot Kopfstein v Masters Class v TOP5

V domácím prostředí nepochodila třetí v pořadí Toužim B, která vyfasovala od kolovského Ajaxu nepopulárního bůra, když hattrickem k tomu napomohl kolovský Jan Blahník. Pět branek musel skousnout v domácím prostředí Pernink, který hostil Děpoltovice.

V dresu vítěze střelecky řádil Tomáš Košťál, který se radoval ze tří vstřelených branek. Hodně cennou výhru si připsaly před svými fanoušky Vojkovice, které hostily Březovou, se kterou sice prohrávaly po první půli rozdílem jedné branky, ale po změně stran se v dresu týmu z Poohří střelecky prosadili hned tři ostřílení borci, a rázem Vojkovičáci vedli o dvě branky.
Březová sice v závěru snížila na rozdíl jedné branky, ale na víc jí nezbyl čas. Hodně napilno měla na hřišti v Radošově Kyselka, která přivítala Nové Hamry, s nimiž dvakrát během utkání prohrávala, ale nakonec dotáhla zápas do nerozhodného konce a na konto si připsala cenný bodový zisk.

Okresní přebor, 11. kolo

Toužim B – Kolová 2:5 (1:1). Branky: 21. Štádler David, 52. Nekola Bohumil - 13. Blahník Jan, 50. Blahník Jan, 68. Brožík Václav, 57. Štěpán Radek, 75. Blahník Jan.

Kyselka – Nové Hamry 2:2 (1:1). Branky: 44. Hlaváč Josef, 62. Hlaváč Josef (PK) - 32. Rudolský Michal (PK), 60. Petrovič Dan.

Vojkovice – Březová 3:2 (0:1). Branky: 54. Kocifaj Petr, 57. Žlutický Tomáš, 62. Petrus Jan - 15. Coufal František, 81. Hvizd Jan.

Pernink – Děpoltovice 0:5 (0:3). Branky: 14. Hoger Vilém, 29. Košťál Tomáš, 38. Bičaník Pavel, 52. Košťál Tomáš, 55. Košťál Tomáš.

Verušičky – Pila 0:2 (0:1). Branky: 38. Vavřina Robert mladší, 66. Vavřina Robert starší (PK).

Božičany – Bečov 6:3 (2:3). Branky: 22. Kraft Lukáš, 27. Kraft Lukáš, 63. Rubáš Jiří (PK), 68. Petr Marcel, 82. Petr Marcel, 83. Rubáš Jiří - 15. Borek Tomáš, 30. Havlovic Martin, 43. Bílý Tomáš.

Dalovice – Sedlec 1:1 (1:1). Branky: 13. Hegr Jindřich - 14. Kováč Michal.

Dohrávka, 13. kolo

Nejdek B - Bečov 14:1 (7:0). Branky: 1. Vašek Jan (PK), 11. Kinkal Lukáš, 25. Jílek Jan (PK), 32. Haas Robert (PK), 34. Bachratý Tomáš, 36. Jílek Jan, 37. Vašek Jan, 49. Bachratý Tomáš, 56. Bachratý Tomáš, 61. Bachratý Tomáš, 63. Rutrle Jakub, 75. Rutrle Jakub, 80. Rutrle Jakub, 85. Haas Robert - 86. Rotari Romeo.