„Z tohoto utkání jsme měli obavy, jelikož v zimní přípravě se nám příliš herně nedařilo. Těmto artiklům jsme  přizpůsobili taktiku i sestavu," vysvětloval na úvod hrající trenér Bochova Petr Tichý. Jenže všechno vzalo zasvé již v první minutě, když si Bochov po trestném kopu vsítil vlastní branku. A pro bochovské barvy bylo ještě hůře, když ve 12. minutě přidal druhý gól Ostrova ostřílený matador Liška.

 „Byl to asi nejhorší začátek, jaký jsme kdy zažili. V první minutě prohrávat o gól je hodně frustrující, i když je prakticky ještě vše před váma. Ale aby toho nebylo málo, domácí přidali druhou branku, vypadalo to s námi bledě," přiznává Tichý.


Ale nebyl všem dnům konec. To si vzpomněl na své střelecké časy mladíček Pacinda, který v rozmezí několika minut vymazal dvěma trefami dvougólové manko.  „Důležité bylo, že jsme to nepoložili a bojovali. Za odměnu přišel velký obrat, který dokonal v závěru první půle třetí brankou Kajzar," pochvaloval si trenér.  Po změně stran se Bochov zatáhl na svou polovinu a vyrážel do rychlých brejků. Jeden z nich vyšel v 85. minutě, když na jeho úspěšném konci stál bochovský Jan Vild.


„Pro nás to bylo důležité vítězství a myslím si, že jsme si ho zasloužili zejména za náš obrat," podotkl závěrem Tichý.


Ostrov B – Bochov 2:4
Branky: Liška, vlastní – Pacinda 2, Vild, Kajzar. Poločas: 2:3.
Bochov: Egert – Heimerle, Tichý, Vonšovský, Rendla – Vild, Nezval, Kajzar, Janáček – Záluský, Pacinda (stř. Holba, Spejchal).