„Utkání s Hroznětínem pro nás bylo hodně důležité, jelikož při kterémkoliv bodovém zisku jsme mohli slavit postup, v opačném případě by se nám náš postupový sen o něco vzdálil," vysvětlil hrající kouč Bochova Petr Tichý. Obavy ale nebyly namístě. Od úvodních minut byl totiž Bochov na svém stadionu pánem na hřišti. Duel se sice odehrál na hodně těžkém a promáčeném terénu, ale přesto byly k vidění parádní fotbalové akce. Skóre utkání otevřel po špatném odkopu hostů Martin Janáček, který tak načal své velké galapředstavení. O druhý zásah se zasloužil po další chybě hroznětínské obrany Jiří Bláha a poločasový stav stanovil opět po nedůsledném bránění hroznětínských playerů Bochovák Bláha.

„Od prvních minut jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme šli do tříbrankového trháku, když jsme v prvním poločase třikrát potrestali chyby Hroznětína v obranné fázi," podotkl Tichý. „O osudu utkání rozhodly dvě inkasované branky v úvodu," smutnil hroznětínský kouč Milan Pokrupa. I ve druhém poločase pokračoval Bochov v ofenzivní hře, kterou ale značně brzdil promáčený terén, který se postupem času měnil na jeden velký bazén. A tak se více na hřišti brouzdalo, nežli hrálo. Postupem času však začali vystrkovat růžky také hráči Hroznětína, ale těm chyběl v koncovce potřebný klid. Nakonec v závěru deštivého souboje stvrdil výhru domácích v podobě hattricku Bláha, který tak uzavřel účet duelu. „Během druhého poločasu ztratila hra tempo, a to kvůli neustálému dešti, který vytvořil na hřišti velké louže. I přesto jsme dokázali vstřelit ještě jednu branku a duel dovedli do zaslouženého vítězství," liboval si Tichý. „Bochov více chtěl a šel si za vítězstvím a to rozhodlo. Ve druhém poločase už to pak byla spíše bitva než o fotbale. Bochovu bychom chtěli k výhře pogratulovat," uzavřel hodnocení Pokrupa.
Bochov – Hroznětín 4:0
Branky: Jiří Bláha 3, Martin Janáček. Poločas: 3:0. Rozhodčí: Nehasil. ŽK: 1:1. Diváci: 70.
Bochov: Egert – Heimerle, Záluský, Spejchal, Vonšovský – Vild, Tichý, Nezval, Kajzar – Janáček, Bláha (stř. Škoda, Brabenec, Hazucha).
Hroznětín: Zavoral – Michlík, Pokrupa, Provazník, Přibyl – Kodajek, Ondráček, Zburník, Klas – Koch, Svěcený (Benda, Kalán).