Tamní SK totiž zkolaboval v souboji s týmem Rotavy, když musel jen se slzami v očích přihlížet gólovému uragánu v podání rotavských kanonýrů. Celkově se Rotaváci na božičanském pažitu radovali sedmnáctkrát ze vstřelené branky. První podzimní bodovou ztrátu zaznamenal vedoucí Kynžvart. Ten dorazil do chyšského podzámčí, kde se střetl s místním Sokolem v roli favorita, ale domácí po bojovném výkonu uhráli nerozhodný výsledek.

Bonusový bod si už při penaltovém rozstřelu Kynžvart nedal vzít. Body ztrácelo i třetí v pořadí Královské Poříčí, to se vydalo pod Vladař, kde uhrálo pouze nerozhodný výsledek s týmem Žlutic, a Poříčí neuspělo ani v následném rozstřelu, který ovládli domácí borci, ti tak brali druhý bod. Body se dělily po nerozhodném výsledku i v Kynšperku, tam se představil Sedlec, který musel po prvním poločase smazávat jednobrankové manko. To se mu povedlo a po remíze pak uspěl i v penaltové loterii, za což bral druhý bonusový bod.

Pro tříbodovou radost si zajel Habartov v rámci sokolovského derby na půdu Svatavy, kterou pokořil rozdílem tří branek. Ani na šestý pokus nedosáhli dorostenci Březové na premiérový podzimní bodový zisk, když tentokrát museli skousnout prohru v derby na hřišti Citic.

Krajská soutěž dorostu
Svatava – Habartov 0:3 (0:1). Branky: Valenta Václav, Zítek Miroslav, Tancl Miroslav.

Žlutice – Kr. Poříčí 1:1 (1:0) – PK 4:2. Branky: Berky Jakub – Hollý Ondřej.

Kynšperk – Sedlec 2:2 (2:1) – PK 2:3. Branky: Hlavín Petr, Šefl Filip – Schönwalder Dalin, Campisano Doménico.

Citice – Březová 3:0 (2:0). Branky: Hamouz Miroslav 2, Vokáč Roman.

Chyše – Kynžvart 3:3 (1:2) – PK 2:3. Branky: Krejčí Václav, Rímský Antonín, Bystřický Jakub – Tomčík David 2, Tušl Ondřej.

Božičany – Rotava 1:17 (1:5). Branky: Sivák Antonín – Böhm Petr 5, Chudjak Michal 5, Křivan Jiří 3, Hanzlík Jan 2, Křivan Jaroslav 2.