Předseda představenstva Zdeněk Havel může být zatím s účinkováním mužstev v soutěžích spokojený. „Co se týče A týmu, tak samozřejmě spokojeni jsme. Před sezonou jsme nevěděli, co od divize očekávat, takže jsme žádné cíle neříkali. Přistupovali jsme k soutěži s respektem a spíše čekali na to, co a jak bude. Teď po odehraných devíti kolech můžeme říci, že jsme spokojeni," řekl na úvod Havel.

Během zimní přestávky se ale může stát spousta událostí, které mohou tým katapultovat do čela, ale i srazit níže. „Musíme pořádně potrénovat a třeba se pokusit sehnat nějakou posilu. Pokud půjde vše dobře, tak se budeme pohybovat v popředí tabulky," očekává šéf klubu.

Aspiranti na postup jsou jasní. Jak Tachov, tak i Táborsko B jsou zatím suverénní. „Jsme třetí tým do party a s tím jsem samozřejmě spokojený," přidal.
Největší ztrátou karlovarského týmu před sezonou bylo odebrání licence sportovnímu centru mládeže, které zastřešovalo činnost dorostenců.

„Na svazu se rozhodli, že potřebují centra dorostu trochu snížit. Nevím, proč nám dorost odebrali, když nám nechali žáky. Museli jsme na to reagovat, a to tím, že jsme přihlásili jeden tým dorostu do krajského přeboru. Udělali jsme B tým, který musel bohužel začít ve III. třídě. Tady hrají dorostenci, kteří nemají tolik místa v A týmu nebo v dorosteneckém přeboru," přidal Havel a zhodnotil i počínání těchto dvou věkově mladých celků.

„V obou případech jsme na čele tabulky. Bylo by to velice špatné, kdybychom na čele nebyli, když jsme měli centrum dorostu. O novou licenci pro dorostence samozřejmě budeme v nové sezoně opět usilovat a uvidíme, jak nás svaz vyhodnotí. Takto jsme v situaci, že žáci U 15 u nás končí a nemají kde hrát dál, a to nechceme," přidává.

Licenci na sportovní středisko mládeže, tedy žáků, klub dále provozuje. „U žáků máme na čem pracovat. Chybí kvalita, ale i kvantita. Dohodli jsme se na spolupráci s ostatními karlovarskými kluby a vytvoříme projekt, který pozvedne celou mládež," dodal.