Samotné utkání začalo s drobným zpožděním, jelikož si hráči obou celků vyžádali pokropení hřiště, a rychlejší povrch více vyhovoval domácím borcům. Využít toho dokázali ve 13. minutě, když si na přetažený centr naběhl Pavel Plechatý a po jeho ráně skončil míč v síti.

Následně Psohlavec zacinkal na tyč. Martin Psohlavec se dočkal ve 33. minutě, když se po rohovém kopu dostal k dorážce a nekompromisně zavěsil a zvýšil na rozdíl dvou branek. Za další čtyři minutky vypálil Michal Királyi a i on se zapsal do listiny střelců.

Po změně stran to trvalo jen necelých osm minut, než dali Buldoci další branku. Na centr Plachého si naskočil Martin Psohlavec a zvýšil už na 4:0. Další branku přidal Marián Geňo.

Hosté si za zápas vytvořili dvě šance, ale ani jednu nedokázali využít. V obou případech se zaskvěl brankář Strnad. Tečku za zápasem pak udělal Michal Királyi, když propálil vše před ním a uzavřel výčet utkání na 6:0.

„S vývojem i s výsledkem jsem spokojený. V závěru jsme ale polevili v koncentraci a dali jsme soupeři šanci snížit," zhodnotil utkání kouč Tichota.

Karlovy Vary – Nové Strašecí 6:0 (3:0). Branky: 13. Plechatý, 33. a 53. Psohlavec, 37. a 81. Királyi, 58. Geňo. Rozhodčí: Musil – Severýn, Aubrecht, DFA Havránek. ŽK: 3:1 (Krlička, Geňo, Plachý – Hartman). Diváci: 90.
Karlovy Vary: Strnad – Mestl, Pěkný, Staněk (81. Havlíček), Plachý, Plechatý, Kravar, Geňo, Krlička, Psohlavec (76. Tůma), Királyi (81. Skala). Trenér: Tichota
Nové Strašecí: Doubrava – Bláha, Beneš, Svoboda, Hartman, Duchoň, Kapek, J. Mrázek, Palko, Dolák, L.Mrázek. Trenér: Šíma.