Nanokec se svěřenci trenéra Schveinera po brankách Bendy a Nerada radovali z postupu za výsledek 2:1.

Pokud utkání Nového Bydžova a Viktorie Žižkov dopadne podle papírových předpokladů, tak se karlovarská metropole může těšit na atraktivního soupeře, jenž v minulé sezoně hrál I. Gambrinus ligu.

Vraťme se ale k samotnému utkání. Největší šanci prvního poločasu spálil domácí Sadílek, když těsně minul svatyni gólmana Horňáčka.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupil David Benda, jenž nahradil Filipa Němce. Na hřišti byl rovných pět minut a už se zapsal do listiny střelců. V 71. minutě přidal druhou branku karlovarského týmu Jaroslav Nerad a i když Kovařík z penalty snížil, tak o postupujícím bylo rozhodnuto.

Spartak Chrást – 1. FC K. Vary 1:2 (0:0)

Branky: 75. Kovařík (pen.) – 50. Benda, 71. Nerad. ŽK: 0:2 (Staněk, Nerad). Rozhodčí: Kožár – Pastyřík, Štrincl . Diváci: 300.
Chrást: Šilhánek – Vonásek, Král (83. Korelus), Simr, Kovařík, Stužka (81. Hulina), Haidlmayer, Křen (60. Komárek), Pavlík, Lukáš, Sadílek.
K. Vary: Horňáček – Gregor, Tichota, Tůma, Hucl, Nerad, Němec (46. Benda), Bereczký, Vu (90. Špak), Tolar (84. Šturm), Staněk.