Muži potvrdili klesající formu v posledních utkáních a ani doma proti Královu Dvoru nebodovali. Vedení hostům nabídl ve 25. minutě Benda, který zvolil nejnešťastnější řešení a poslal malou domů brankaři Dvořákovi, který při změně směru podklouzl a pro halva hostů Nováka nebylo co řešit.

A aby nešťastných gólů v posledních utkáních nebylo dost, tak Jakub Dvořák hrubě podcenil centr z přímého kopu ze strany z velké vzdálenosti a nechal si míč zapadnout za svá záda. Z doposud předváděné hry ze strany domácích bylo všem jasné, že na zvrat už nemají.

„Budeme hrát o záchranu. Bohužel nedá se nic dělat. Už v sobotu nás čeká náročné utkání v Ovčárech," přiznává trenér Jiří Dreiseitl.

Rozhodovat se bude ale na stadionku ve Dvorech. V posledních dvou kolech hostí 1. FC rezervu Viktorie Plzeň a celou soutěž zakončí zápasem s Letohradem, jenž se uskuteční 10. června.

„Tyto dva zápasy rozhodnou. Naším cílem bude v obou případech na sto procent bodovat a vyhnout se sestupu do divize," určuje jasné záměry trenér Dreiseitl.

(vko, jč)