Po výhře 3:1 nad Slavií Praha B a nerozhodném výsledku v Letohradu1:1 získali v sobotu skalp rezervy Českých Budějovic. Buldoci již tak neprohráli pět utkání v řadě za sebou, a na své konto si připsali třináct bodů se skórem 12:2.

Svěřenci trenérského dua Stanislav Procházka, Jiří Schveiner se tak vezou na vlně euforie. Poslední duel v Budějovicích patřil do kategorie „nej“. Jednoznačné vítězství Karlových Varů vidělo v Budějovicích pouhých pětadevadesát fanoušků.

I když do utkání lépe vstoupili domácí fotbalisté, kteří nastřelili v 5. minutě břevno karlovarské branky, z úvodního gólu se radovali hosté. V 8. minutě poslal svůj střelecký pokus z hranice velkého vápna Karlovarák Jaromír Šilhan, jenž doplachtil za záda bezmocného branáře Budějovic Vršeckého. Vytáhlý útočník tak mohl oslavit svou premiérovou trefu v dresu Buldoků v třetiligové soutěži. Podruhé se Karlovaráci radovali ze vstřelené branky ve 28. minutě. Po rohovém kopu se trefil přesně hlavou stoper Zbyněk Vondráček, který tak pět utkání po sobě nevyšel střelecky naprázdno. Aby toho nebylo málo, vše uzavřel třetí brankou střídající „žolík“ Marián Geňo.