Tam si střelnici otevřel sedlecký mladíček Ondra Chlebuš, který soupeři z Chebska nasázel hned čtyři branky z celkových pěti. Sedlec si tak do tabulky připsal první vítězství v poměru 5:0.

V prvním poločase toho z obou stran k vidění moc nebylo. Domácím, kteří se prezentovali nakopávanými balony, se hosté ze Sedlece rychle přizpůsobili, a tak první dějství skončilo zaslouženě bez branek.

Po poločasovém vichru v kabině Sedlece ale přišel velký obrat. Fotbalistů Sedlece najednou bylo po změně stran plné hřiště, zejména pak mladíčka Chlebuše, který rozjel svůj velký střelecký galakoncert. Ten však načal jako správný ostřílený matador Jiří Osten, který v 65. minutě vstřelil hlavou úvodní gól po rohu Kováče, a Sedlec tak vedl na půdě Studánky 1:0.

Pak už přišel na řadu zmiňovaný Chlebuš, který v 70. minutě vystihl rozehrávku domácí obrany a hned nato pelášil osamocen na brankáře Studánky, kterého s mazáckým klidem obelstil a svou střelu uklidil úspěšně k pravé tyčce.

O pět minut později si sedlecký štírek naběhl na balon za obranu hostů, ten si nasledně přiklepl do běhu a opět upaloval sám na brankáře domácího výběru, a opět nezaváhal. V 80. minutě vybojoval míč na vlastní polovině sedlecký Limani, který hned vysunul českou uličkou do brejku Chlebuše a ten ani do třetice nedal brankáři Studánky šanci. V 85. minutě byla na programu nejhezčí akce duelu. Dvojice Kováč, Hofman si šikovně pohrála s odevzdanými domácími hráči, hned nato centrem poslali balon na Ostena, který ideálně sklepl balon před Chlebuše a ten následnou ranou uklidil míč pod víko branky Studánky.

Studánka – Sedlec 0:5
Branky: 65. Osten, 70. , 75. , 80. a 85. Chlebuš. Poločas: 0:0. Rozhodčí: Buzna – Tvrdík, Topinka.
Sedlec: Flekač – Florian, Hruška, Kováč, Vyskočil – Limani, Hofman, Janáček, Budil – J. Osten, Chlebuš (stř. Lehečka). Trenér: Jiří Lehečka.