Vedoucí tým krajské tabulky Toužim totiž překvapivě zaváhala v souboji exdivizních týmů v Chodově, kde tak utrpěla třetí prohru v soutěži. Naopak pro Chodov to byla jedenáctá výhra, která ho notně přiblížila medailovým pozicím. Druhé v pořadí Mariánské Lázně se tentokrát na výhru nad Novým Sedlem hodně nadřely a jako bonus pak stáhly náskok na vedoucí Toužim již na čtyřbodový rozdíl. Na třetím místě se díky úspěšnému sokolovskému derby udrželi fotbalisté Královského Poříčí, kteří vybojovali dvoubrankové vítězství na půdě Vintířova.

V souboji tabulkových sousedů, který se navíc nesl v duchu karlovarského derby, se nakonec z výhry radovali hráči Staré Role, kteří připravili Ostrovu na jeho stadionu již šestou porážku. V tabulce pak Staroroláky, kterým patří pátá pozice, dělí od čtvrtého Ostrova pouhé dva body. Povinné, ale upracované vítězství vydřeli v domácím prostředí fotbalisté chebské Hvězdy, kteří pokořili dvoubrankovým rozdílem poslední Bukovany. Žlutice pak obraly o všechny body Františkovy Lázně a Horní Slavkov se o body podělil s Citicemi.

Výsledky, 21. kolo

Mariánské Lázně – Nové Sedlo 2:1
Po vyrovnaném prvním poločase nakonec všechny body zůstaly v Mariánkách. O to se přesnými zásahy zasloužili Jan Kovář a Michal Drahorád.
Branky: Kovář Jan, Drahorád Michal – vlastní. Poločas: 1:1. Rozhodčí: Šimek – Lego, Fischer, DS J. Novotný. ČK: 0:1 (Michal Müller).

Horní Slavkov – Citice 2:2
V souboji tabulkových sousedů se nakonec body dělily, když se v dresu domácích střelecky zaskvěli Tomáš Král a Petr Drobný, za hosty pak kontrovali přesnými zásahy Radek Stöckner a David Peřina.
Branky: Král Tomáš, Drobný Petr – Peřina David, Stöckner Radek. Poločas: 1:1. Rozhodčí: Hlavatý – Krejčí, Hányš, DS Vošmik.

Ostrov – Stará Role 1:3
V karlovarském derby padaly góly až po změně stran. Za hosty dvakrát skóroval nejlepší střelec krajského přeboru Jakub Diviš a jednou Roman Voborský. Za domácí obstaral čestný úspěch Filip Tomáň.
Branky: Tomáň Filip – Diviš Jakub 2, Voborský Roman. Poločas: 0:0.

Chodov – Toužim 2:1
Veledůležitou výhru a cenný skalp vedoucího týmu tabulky zařídili Chodovákům přesnými zásahy Jiří Koranda a Jakub Smolka. Za hosty se brankově radoval pouze Misloslav Hotěk.
Branky: Smolka Jakub, Koranda Jiří – Hotěk Miloslav. Poločas: 1:0.

Hvězda Cheb – Bukovany 2:0
O povinné výhře nad posledním celkem krajské tabulky rozhodli Chebáci až po změně stran, když se do střeleckých statistik zapsali Patrik Sinkule a Pavel Hudeček.
Branky: Hudeček Pavel, Sinkule Patrik. Poločas: 0:0. Rozhodčí: Hányš – Cvrk, Krejčí, DS Rajtmajer.

Vintířov – Královské Poříčí 0:2
Sokolovské derby lépe vyšlo favorizovanému Poříčí, za které se střelecky prosadili Tomáš Krupička a Roman Domin, kteří tak po bezbrankovém prvním poločase zařídili svému týmu všechny tři body.
Branky: Krupička Tomáš, Domin Roman. Poločas: 0:0. Rozhodčí: Fraško – Vokoun, Chládek, DS Tomášek.

Žlutice – Františkovy Lázně 1:0
I pod Vladařem byl po prvním poločase stav bez branek. Až po obrátce stran pak byl k vidění přesný zásah, který si připsal na své konto žlutický útočník Matěj Strejček.
Branka: Strejček Matěj. Poločas: Rozhodčí: Hrabovský – Bacík, Fraško, DS Gendráč.