Vítězové jednotlivých duelů postoupili do finále turnaje, naopak poražené týmy si zahrály o konečnou třetí příčku. Každé utkání se pak hrálo v čase dvakrát dvacet minut. V prvním utkání, které bylo na programu v 10.00 hodin, poměřil svůj fotbalový um sedlecký A-tým s karlovarským Star. Nakonec se z povinné výhry radoval Sedlec, který pokořil svého soka po dvou gólech Svobody a jedné brance Krejsy a Limaniho v poměru 4:1, když se o čestný úspěch Star postaral Křížek.

Ve druhém utkání nedaly Dalovice sedleckému dorostu mnoho šancí, když po gólech Filka, Karáska a dvou brankách Zábranského slavily výhru v poměru 4:0. V souboji o třetí místo pak uspěl Star Karlovy Vary, když pokořil sedlecký dorost 7:2, když se dvakrát zapsali do střelecké listiny Zelenka, Bledý a jednou Bílý, Ferenc a Křížek. O oba góly dorostu se pak zasloužil Tlášek.

Ve finále turnaje nakonec uspěly Dalovice, které Sedlec A porazily jednobrankovým rozdílem 2:1. O branky Dalovic se podělili Schreiber a Brabec junior, za Sedlec pak skóroval Fenkl. Dalovice tak oslavily v Sedleci triumf, zatímco pořádajícímu Sedleci připadla druhá příčka. Třetí flek obsadil Star Karlovy Vary a čtvrtou příčku sedlecký dorost. V rámci turnaje se odehrálo i exhibiční utkání mezi tamními domorodci ve výběrech Sedlec horní a Sedlec dolní.

Výsledkový servis: Sedlec A – Star Karlovy Vary 4:1 (Svoboda 2, Limani, Krejsa – Křížek), Dalovice – Sedlec dorost (Zábranský 2, Filek, Karásek); o třetí místo: Star Karlovy Vary – Sedlec dorost 7:2 (Bledý 2, Zelenka 2, Bílý, Ferenc, Křížek – Tlášek 2); o první místo: Dalovice – Sedlec A 2:1 (Brabec junior, Schreiber – Fenkl).
Konečné pořadí: 1. Čechie Dalovice, 2. Sedlec A, 3. Star K. Vary, 4. Sedlec dorost.