Šestou výhru v řadě za sebou si svěřenci trenéra Milan Pokrupy připsali na své konto v domácím prostředí, ve kterém pokořili v rámci derby nedalekou ostrovskou rezervu, jíž nastříleli tři branky. Další derby, tentokrát to chebské, se odehrálo na půdě Studánky, kde se představil nováček z Lubů, ten si nakonec odvezl důležitou jednobrankovou výhru, která byla druhou podzimní.

Body překvapivě tratili horalé z Jáchymova, když na svém pažitu nestačili na jedenáctku Dolního Žandova. Druhou výhru v podzimní části bral v domácím prostředí předposlední Drmoul, který si vyšlápl na nováčka soutěže Merklín. V důležitém souboji uspěla doma i Teplá, která hostila souseda v tabulce Plesnou, tu nakonec pokořila jednobrankovým rozdílem.

Ve dvou nedělních utkáních padlo celkem čtrnáct branek. V souboji nováčků soutěže slavil výhru Bochov v Oloví, kde tamní jedenáctce nasázel čtyři branky. Podstatně hůře dopadl Sedlec, který poměřil své fotbalové síly s rezervou Královského Poříčí. Fotbalisté Sedlece, kteří dorazili k utkání do Královského Poříčí v oslabené sestavě museli skousnout šest branek, když se v dresu Poříčí blýsknul třemi góly úspěšný kanonýr Lukáš Dufek.

Výsledky, 8. kolo

Studánka – Luby 0:1 (0:0)
Branka: Dimitrenko Dmitrij.

Jáchymov – Dolní Žandov 1:2 (1:0)
Branky: Hekel Pavel – Hrdonka Tomáš, Plašil David.

Drmoul – Merklín 3:1 (1:1)
Branky: Langer Marek, Gargula Marek, Mucek Jan – Veselý Pavel.

Hroznětín – Ostrov B 3:1 (1:1)
Branky: Eret Jan, Michlík Jan, Koch Tomáš – Rybka Jan.

Oloví – Bochov 2:4 (1:2)
Branky: Hofman Jakub, Křepela Josef – Nezval Lukáš 2, Pacinda Kamil 2.

Královské Poříčí B – Sedlec 6:2 (2:1)
Branky: Dufek Lukáš 3, Reitmeier Tomáš, Dudešek David, Kalous Lukáš – Budil Jan, Křížek Marek.

Další výsledek: Teplá – Plesná 3:2 (1:0).