Karlovarské Buldoky čeká dlouhá cesta do jižních Čech. V sobotu od 14:00 hodin parta vedená trenérem Tichotou nastoupí nedaleko Českých Budějovic, přesněji v Malši Roudném.

„Malše Roudné je tým, který dokáže potrápit týmy z čela tabulky, ale také umí prohrát s posledním. Byl bych velice rád, kdyby měli zrovna ten horší den," říká karlovarský trenér Karel Tichota a pokračuje: „Trochu mě překvapuje, že je Malše v dolní polovině tabulky. V minulé sezoně hrála daleko lépe."

Buldoci v posledním kole porazili po penaltách Motorlet Praha a kouč Tichota byl po utkání spokojený. „Dva body beru. Sice jsme inkasovali pár minut před koncem, a to ještě soupeř hrál v deseti, ale i tak jsem spokojený. Motorlet je velice kvalitní tým. Teď bychom chtěli na tuto výhru navázat a pokračovat v dobrých výsledcích, které nás na podzim provázejí," přidává.

Karlovy Vary jako farmářský celek se pravidelně posilují o hráče Sokolova. „Baník hraje až v neděli v Olomouci. Ještě nevím, zda nám někdo pomůže, ale pokud ne, tak si poradíme sami," doplňuje.

Program kola: Jindřichův Hradec – Hořovicko SO 10:30, Nové Strašecí – ZČE Plzeň SO 14:00, Malše Roudné – Karlovy Vary SO 14:00, Doubravka – Třeboň SO 14:00, Český Krumlov – Rokycany SO 14:00, Motorlet Praha – Milevsko NE 14:00, Sedlčany – Aritma Praha NE 14:00.