Motorlet – Mar. Lázně 1:0
Domácí rozhodli o svém vítězství až v 88. minutě. „Tak samozřejmě že nás to trochu mrzí, ale musíme si přiznat, že když nevyužijeme své šance, tak nemůžeme počítat s tím, že na Motorletu budeme bodovat,“ začal se ohlížet za zápasem kouč Stanislav Purkart. Jeho tým si bod určitě zasloužil. „Ano. Kluci makali. Nechybělo jim nasazení, ale bez gólu to nejde,“ doplnil. U Ferdinandova pramene jsou s podzimní částí spokojeni. „Z naší strany je to dobré, ale musíme si dát na jaro pozor. To bude ještě těžké. Stále je naším cílem udržení soutěže. Mohli jsme mít po podzimu více bodů, ale jak už jsem naznačil, my jsme spokojeni,“ dodal Purkart.

Ostrov – Malše Roudné 3:1 
V Ostrově na závěr oslavovali výhru 3:1, ale jinak s podzimem zase tak moc spokojeni nejsou. „Máme 17 bodů, ale chtěli jsme mít 20. Ztratili jsme tři body doma s Českým Krumlovem, se kterými jsme tak trochu počítali. Nicméně jsme v kontaktu v bojích o záchranu, která je naším hlavním cílem pro jarní část,“ nejprve ostrovský trenér Ivan Filip zhodnotil podzimní část a následně se již věnoval poslednímu utkání podzimu. Po půlhodině hry vedli borci Ostrova 2:0. „Vlétli jsme na soupeře a na každém hráči bylo vidět, že chce vyhrát. Kluci se tlačili do zakončení a po půlhodině hry jsme měli zápas ve své režii. Chvilku před poločasem jsme inkasovali a musím přiznat, že nás to zaskočilo,“ podotkl Filip a doplnil: „Ve druhém poločase jsme využili šanci z brejku. Vedli jsme už o dvě branky a šli si pro tři body, které jsme si v tomto utkání zasloužili,“ dodal.

Doubravka – 1. FC K. Vary 1:3
Buldoci na Doubravce sice prohrávali, ale rychle vyrovnali a vrátili se do hry. „To asi bylo rozhodující. Po faulu na Hudce se trefil Psohlavec z penalty. Přidali jsme další dvě branky a naše hra byla velice slušná. Jsem rád, že jsme je dokázali porazit, už jen z toho důvodu, že nás loni dvakrát udělali,“ popsal utkání trenér Karel Tichota, který může slavit titul půlmistra. „Podzim je z našeho pohledu fantazie. Asi nemáme ten nejsilnější kádr, ale máme jasně nejlepší mužstvo. Všem klukům patří můj dík,“ dodal Tichota.