Karlovarský trenér Karel Tichota tentokrát mohl počítat s posilami z druholigového Baníku Sokolov, když se do týmu zapojili Tůma a Koubek. Vstup do utkání však měly podstatně lepší Sedlčany, které si prakticky odbyly před svými fanoušky divizní premiéru.

A to pěkně zostra, když již v 5.minutě se zapsal do střelecké listiny sedlčanský forvard Dominik Němec, který zařídil svému týmu vedení. Sedlčany hned fotbalově ožily, ale pozadu nezůstaly ani Karlovy Vary.

Oba týmy si během prvního dějství vytvořily několik šancí, ale ukazatel skóre se neměnil, a tak si Sedlčany převedly do druhého poločasu těsný jednobrankový náskok.

Až po změně stran se diváci dočkali brankové radosti, a to v samém závěru. O tu se postaral karlovarský útočník Martin Psohlavec, který měl na svědomí vyrovnávací branku. V následném penaltovém rozstřelu pak měli více štěstí domácí borci, kteří tak brali druhý, bonusový bod.

Sedlčany – 1.FC K. Vary 1:1 (1:0) – PK 5:4. Branky: 5. Dominik Němec – 85. Martin Psohlavec. Rozhodčí: Kramlová – Rejžek, Štuk, DS Vrzal. ŽK: 2:2. 
Sedlčany: Capouch – Vystyd, Kdolský, Řehák, Matoušek, Senft, Pešek, Kvěch, Brotánek, Soldát, Němec (stř. Lípa, Dvořák). Trenér: Ladislav Šach.
1.FC Karlovy Vary: Strnad – Oslovič, Plachý, Pěkný, Mestl – Polom, Staněk, Tůma, Koubek – Psohlavec, Maňák (stř. Lhoták, Csemer, Geňo, Dušek). Trenér: Karel Tichota.