O své výhře rozhodli dorostenci již v prvním dějství, když soupeři nasázeli tři branky, nakonec se radovali z výhry 3:1. Pro mladíky to tak byl další cenný skalp týmu hrajícího krajské soutěže. Dorostenci pokořili během přípravy například Starou Roli, Novou Roli, varskou Lokomotivu, Bochov a další.
Na první poločas nebudou Nejdečané v dobrém vzpomínat a mají k tomu řádný důvod. „Odehráli jsme snad nejhorší partii v rámci zimní přípravy," bědoval nejdecký kapitán Zbyněk Draxal po propadáku v prvním poločase. 

A nebylo divu. Mladíci z 1.FC hýřili pohybem a fotbalovou chutí. Navíc si vytvořili několik šancí, ze kterých vytěžili tři branky, když se do statistik zapsali Lhoták, Došek a Lulák. V dresu Nejdku pak skóroval navrátilec Kinkal. Po změně stran už to bylo o něčem jiném. Během přestávky totiž prolétl nejdeckou kabinou pořádný vichr a na hře to bylo znát.

„Ve druhém se nasazení i hra zlepšily. Přišlo minimálně pět gólových situací, ale ani ty nejvyloženější se nepodařilo proměnit," hořekoval nad mizernou koncovkou Draxal. Pozadu však nezůstali ani dorostenci, kteří měli k dispozici několik brejků, ale branku se jim už vstřelit nepodařilo, i přesto získali velmi cenné vítězství.

1.FC K. Vary – Nejdek 3:1 (3:1). Branky: Došek, Lulák, Lhoták – Kinkal.
FK Nejdek: Hudec – F. Rutrle, Myslivec, Draxal, Mandous – Kinkal, Sulák, Šamberger, Neudert – Kliment, Kurtin (stř. J. Rutrle, Valvoda, Sojka, Černý).