„Na tréninky mi chodilo šest sedm hráčů, a to je pro přípravu hodně málo. Opět zaúřadovaly pracovní nebo studijní povinnosti, takže v tomto směru být rozhodně spokojený nemohu. Je to stejné jako v krajském přeboru, možná ještě horší."

Mariánskolázeňští absolvovali i několik přípravných zápasů. „Bylo to takové střídavě oblačno. Některé zápasy se nám povedly víc, jiné méně. Po pár zápasech jsme změnili herní systém, hlavně jsme se zaměřili na defenzivu, abychom nedostávali tolik gólů. Na několika trénincích byl i Ota Dolejš, známý kouč, který je momentálně bez angažmá, tak mi v několika věcech poradil."

Cíl je pro Mariánskolázeňské jasný – zachránit pro lázeňské město divizní soutěž. „Kluci se musí o záchranu poprat, musí na nich být vidět, že chtějí soutěž udržet. První tři utkání jara budou hodně důležitá. Zítra jedeme do Hořovicka, pak do Rokycan. A ve třetím kole nás čeká na domácím trávníku derby s Hvězdou Cheb. Pokud z těchto zápasů neuděláme alespoň čtyři body, tak to bude hodně špatné," myslí si Drahorád.

Hodně o formě Viktorie napoví už zítřejší střetnutí v Hořovicku.