Víkendové duely jim totiž povinný bodový zisk nepřinesly, naopak to byl z jejich strany velký propadák. Své by o tom mohla povídat ašská Jiskra, ta dokonce vyhořela před svými fanoušky, když od Chyše dostala pořádnou gólovou lekci, která se zastavila na čísle šest. Bodově strádal i Vintířov, který propadl v rámci sokolovského derby na rotavské umělce, kde obdržel sedmibrankový příděl. Hodně smutno bylo i v kabině Bochova, který se představil ve Skalné, kde musel skousnout prohru o dvě branky. Sypat popel na hlavu si mohli hráči Hroznětína, kteří neuspěli na půdě poslední Lipové, která tak mohla slavit své premiérové vítězství v podzimní části. Domácí tvrz neuhájila ani Nová Role, která nestačila na výběr Trstěnic. Vlajkový prapor favoritů tak udržel pouze vedoucí Chodov, který si doma poradil tříbrankovým rozdílem se Žluticemi, na čele tabulky si již vytvořil před pronásledovateli šestibodový náskok.

Výsledkový servis:
D. Rychnov – Březová B 2:0 (1:0). Branky: Klemm Evžen, Křenek Vladislav.

Aš – Chyše 1:6 (1:3). Branky: Houdek Lukáš – Lábr Jaroslav 2, Vácha Stanislav, Bouška Miroslav, Velek Josef, Dorňák Miroslav.

Lipová – Hroznětín 3:0 (2:0). Branky: Bílek Petr, Valha Petr, Uhlík Pavel.

Skalná – Bochov 3:1 (1:1). Branky: Novák František, Holý Jiří, Troníček Jan – Tichý Petr.

Nová Role – Trstěnice 1:3 (0:0). Branky: Chlup Tomáš – Bezdička Václav, Makrlík Jan, Kojma Rudolf.

Chodov – Žlutice 4:1 (3:0). Branky: Štěrba Jiří 2, Vild Adam, Jankovský Petr – Suda Pavel.

Rotava – Vintířov 7:2 (3:0). Branky: Havel Milan 3, Prokop Roman 2, Kabelka Radim, Hanzlík Jan – Kavur Marek, Jonáš Miroslav.