Cheb naložil Novému Sedlu na cestu zpátky do fotbalového rance šest branek a také první podzimní porážku v soutěži. O něco hůře dopadl Nejdek. Ten musel skousnout sedmibrankový příděl od Horního Slavkova, pro který to byla premiérová tříbodová radost v první části soutěže. Naopak pro Nejdek to byla stejně jako pro Nové Sedlo první porážka v podzimní části. V chebském derby mezi Hvězdou a Frantovkami se diváci branek nedočkali. Chodov si pak poradil v domácím prostředí s týmem Aše.

Výsledky, 13. kolo

FC Cheb – Nové Sedlo 6:1 (2:1)
Hattrickem z kopaček Nicolase Tůmy a dvěma góly Tomáš Laciny a jedním zářezem Jakuba Netrvala zničil chebský FC jedenáctku Nového Sedla, za kterou obstaral čestný úspěch Daniel Petřík.

Horní Slavkov – Nejdek 7:1 (5:0)
V dresu domácí jedenáctky si připsal na své konto hattrick František Zázrivec. další dvě branky přidal Pavel Čada a po jedné brance ještě zaznamenali jejich spoluhráči Miroslav Navrátil a David Legr. Za výběr hostů se pak brankově radoval pouze Marek Černý.

Hvězda Cheb – Františkovy Lázně 0:0
V chebském derby marně čekali diváci na fotbalové koření, góly, když nakonec se týmy rozešly smírem.

Chodov – Aš 4:1 (3:1)
Před úctyhodnou návštěvou, a to 150 diváky, se blýskl hattrickem chodovský Tomáš Košťál. O čtvrtý úspěch domácího výběru se postaral Martin Boči. Za hosty pak obstaral alespoň čestný úspěch David Dorotovič.

Zápas Ostrov – Loko K. Vary (nehlášeno). Utkání Toužim – Mariánské Lázně se odehraje 2. listopadu.