Po dlouhé odmlce se fanoušek může opět vydat na fotbalové stadiony. Vše začne již dnes na umělce chebského FC, tam se totiž představí lídr tabulky z Nového Sedla. Svěřence trenéra Stanislava Suchého nečeká na úvod jarní části nic jednoduchého.

„Cheb je doma hodně silný, ale hlavně se ve druhé části přeboru na nás každý dobře připraví, takže to budeme mít hodně těžké. Navíc nebudeme kompletní, ale přesto chceme získat alespoň bod, když to budou body tři, tím pro nás lépe. Chceme totiž vstoupit úspěšně do jarní části, a ukázat tak, že jsme opět silní," přeje si na úvod bodový zisk novosedelský kouč ´Sláva´ Suchý.

A taky není divu. V Novém Sedle by rádi po skončení jarní části slavili krajský titul. „V silách týmu celkové prvenství je, ale my teď chceme jít zápas od zápasu a uvidíme, jak se nám bude dařit," narážel Suchý na současné postavení svého týmu. Jenže na první místo je adeptů dost. Druhé Mariánky na úvod jara budou hostit Starou Roli a třetí v pořadí Březová se představí na půdě Toužimi.

Čtvrtý Ostrov vyzve poslední Chodov, což slibuje řádné střelecké hody. Dalším týmem, který může promluvit do boje o trůn, je Nejdek, který však čeká náročný zápas na půdě Citic. Cestu za udržením v soutěži rozjede Horní Slavkov, který zamíří do Královského Poříčí. Další tým ohrožený sestupem, a to Lomnice, se představí ve Frantovkách. Fotbaloví fanoušci tak určitě mají opět z čeho vybírat.

14. kolo: FC Cheb – N. Sedlo (dnes, 18.00, UMT), Citice – Nejdek, Fr. Lázně – Lomnice, Kr. Poříčí – H. Slavkov, M. Lázně – Stará Role, Ostrov – Chodov (vše sobota, 15.00), Toužim – Březová (neděle, 15.00).