V prvním přípravném utkání si odskočili na sokolovskou umělku, kde se jim do cesty postavily Bukovany, tedy celek, který ještě před nedávnem čeřil krajské vody. Nakonec se z vysoké výhry 6:0 radoval tým z Poohří.


Od úvodních minut  tým Kyselky překvapivě diktoval tempo utkání a ani branky nedaly na sebe dlouho čekat. Ve 20. minutě poslal tým z Poohří do vedení Jiří Formánek, který mohl posléze navýšit ukazatel skóre ze značky pokutového kopu, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.  Druhou branku Kyselky poté přidal Rotari.


Vstup do druhého poločasu vyšel Kyselským na výbornou, když na tříbrankový rozdíl upravil přesnou ranou František Vandák. Poté se dvakrát trefil do branky Bukovan mladíček Josef Hlaváč a šestibrankovou kvótu naplnil střídající Ladislav Janoušek.


„Určitě je to dobrý výsledek, ale nesmíme nic přeceňovat, protože teprve až samotná soutěž nás prověří, zda jsme dobře připraveni, a navíc to bylo pouze první přípravné utkání.  Potěšilo nás, že se dobrým výkonem prezentovali mladíci, zejména pak Homolka, takže uvidíme, jestli jim nadšení vydrží. Stále nás však čeká ještě spousta práce," hodnotil utkání vedoucí Kyselky Ladislav Kába.


Kyselka – Bukovany 6:0
Branky: Hlaváč 2, Janoušek, Formánek, Rotari, Vandák. Poločas: 2:0.
Kyselka: Dvořák –  Bláha, Beneš, Doležal, Vandák – Orság, Čada, Hlaváč, Kliment – Homolk,a Formánek (stř. Janoušek, Pohlodek, Rotari, Vlnas, Labík).