Navíc mají v jarním pokračování soutěže na svém kontě pouze jeden bod za bezbrankovou remízu s rezervou Plzně. V tabulce se tak propadl karlovarský tým na jedenácté místo.

Tentokrát neuspěli Buldoci na hřišti lídra třetiligové tabulky rezervy pražské Sparty. I když Karlovaráci dlouho drželi s favoritem duelu krok, nakonec odjeli z hlavního města s nepořízenou.

„Do utkání jsme nastupovali s cílem eliminovat křídelní hru Sparty, což se nám zejména v prvním poločase dařilo. Hráče jsme pokryli a uhlídali, i když si soupeř vytvořil dvě šance, ale neproměnil je,“ ohlédl se za prvním poločasem asistent trenéra Jiří Schveiner. Jeho tým doplatil ve druhé pětačtyřicetiminutovce opět na chyby, které Sparta brankově potrestala.

„Hráli jsme dobře, ale poté udělali ve středu hřiště dvě chyby, a soupeř nás za to potrestal,“ smutně poznamenal Schveiner.

V neděli pak nasměruje oči fotbalového odborníka do Drahovic, kde bude k vidění třetiligové derby mezi týmem Buldoků a Unionem Cheb. Oba týmy se značně trápí v koncovce a tak se dá očekávat velmi zajímavé a napjaté utkání. „My chceme derby vyhrát,“ hlásí asistent Buldoků.