V domácím prostředí prodloužili po nemastném a neslaném výkonu proti rezervě Českých Budějovic svou domácí neporazitelnost.

FC Buldoci K. Vary 1
SK Č.Budějovice B 1


Na utkání se přijel kouknout nejen trenér středečního soupeře Buldoků Sezimova Ústí Jindřich Dejmal, ale také exligový kouč Jiří Kotrba, který zavítal na drahovický stadion spolu s dalším ligistou Petrem Vlčkem.

V první půli se ale nejen oni branky nedočkali. Za zmínku stojí akorát drzý průnik Buldoka Pechara, který si mohl sypat popel na hlavu po „šmudle“, kterou vyslal na brankáře Budějovic Vršeckého. Po obrátce stran Buldoci Jihočechy zmáčkli, ale paradoxně šli do vedení hosté. Po rychlém protiútoku se ujali „angličákem“ z kopaček Mašáta vedení.

Buldoci pak museli zapnout obrátky na plný plyn, což jim několikrát překazil svými rozhodnutími velmi nepřesný rozhodčí Bureš. Vyrovnání se dočkali domácí v 66. minutě, když v závaru před budějovickou brankou se nejlépe orientoval Tomáš Oslovič a placírou srovnal ukazatel skóre.

Poté už na hřišti Buldoci dominovali, ale pořád se nomohli dostat do pořádného zakončení. V závěrečných minutách faulovali ve svém pokutovém území obránci Dynama pronikajícího Miloslava Čertíka, ale hlavní sudí zůstal ledově klidný.

Buldoci tak v domácím utkání ztratili dva body. I přesto se jim však podařilo protáhnout sérii neporazitelnosti na pět utkání v řadě. Ve středu pak zajíždějí na horkou půdu nováčka soutěže do Sezimova Ústí, který trénuje právě exkarlovarský lodivod Jindřich Dejmal. Potkat se tak mohou Buldoci nejen s trenérem, ale také se záložníkem Jiřím Kostečkou, který ještě loni oblékal zelenožlutý dres karlovarského týmu.