Zajímavější byl určitě duel Údrče a Bražce:

TJ Údrč 1
Javor
Bražec 0

Utkání mužstev ode dna tabulky přilákalo na neutrální hřiště Sokola Bochov rekordní návštěvu kola, přišlo 80 diváků. Patřičně vyhecované derby přineslo jen jednu branku, kterou vstřelil ve druhém poločase z penalty Donth. Výhra vynesla Údrč o dvě příčky nahoru, Bražec naopak spadl na 12. místo. Zápas řídil rozhodčí Fiala a měl co dělat. Hostům pohrozil jednou a domácím pěti žlutými a na každé straně vyloučil jednoho hráče.

Slavia Junior Karlovy Vary 0
Bacardi Karlovy Vary 4


Souboj jediných dvou účastníků soutěže z lázeňského města sledovaly čtyři desítky diváků, kteří viděli jasné vítězství favorizovaných hostů. Dva góly dal Karbula a po jednom Sirotňák s Březinou. Zápas řídil rozhodčí Suchan a hrálo se celkem slušně. Domácí viděli dvě a hosté jen jednu žlutou kartu.

Další výsledky III. třídy:

EP Merklín – Zřídla Kyselka 3:2 (3:0).
Branky vítězů dali Kubala, Kučera a Kothánek, za hosty skórovali Blahník s Cupalem. Před 30 diváky řídil rozhodčí Dvořák. Domácí viděli jednu a hosté dvě žluté.

Sokol Olšová Vrata – Sokol Žlutice B 6:0 (3:0).
Dvakrát se trefil Kováč a po brance přidali Fišer, Hubený, Talaš a Bláha. Utkání, které sledovalo jen deset diváků, řídil rozhodčí Molnár a pohrozil přitom na každou stranu jednou žlutou.

RZ Abertamy – Baník Pila B 3:0 (1:0).
Výhru rukavičkářů zařídili Kunst, Štěch a Rudinec. Před půl stovkou diváků řídil nejstarší z rodu Štěrbů. Domácím pohrozil jednou a hostům třemi žlutými.

TJ Potůčky – FC Nové Hamry 1:2 (1:0).
Střelci branek nezjištěni, nenahlášeno.